لیست اخبار صفحه :1
نکات بهداشتی در مصرف و تهیه غذا

نکات بهداشتی در مصرف و تهیه غذا

رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در خانه امری بسیار مهم است که به سلامت و بهبود کیفیت زندگی شما و خانواده‌تان کمک می‌کند. پیروی از چهار مرحله ساده در خانه – تمیز کردن، جدا کردن، پختن و خنک کردن – می تواند به محافظت از شما عزیزان در برابر مسمومیت غذایی کمک کند.

جلوگیری از ترش کردن در ماه مبارک رمضان

جلوگیری از ترش کردن در ماه مبارک رمضان

مصرف غذاهای سرخ شده و مصرف مایعات در وعده سحری حالت ترش کردن در افراد را افزایش می دهد. پس اگر بخواهیم کمتر ترش کنیم باید میزان مصرف مایعات، چای و قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در وعده سحری کمتر کنیم.

پیشگیری از سنگینی و سردرد بعد از افطار

پیشگیری از سنگینی و سردرد بعد از افطار

اگر هنگام افطار به میزان زیادی آب و مایعات دیگر بنوشند ممکن است بدن آنها دچار اختلال الکترولیت شوند و این وضعیت به سردرد بینجامد. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: روزه‌داران برای پیشگیری از ابتلا به سردرد پس از افطار باید به تدریج غذا و مایعات مصرف کنند و کمتر چای پررنگ بنوشند.

کاهش عطش در هنگام روزه داری

کاهش عطش در هنگام روزه داری

استفاده از میوه ها سبب کاهش تشنگی هنگام روزه داری خواهد شد . شما می توانید از طریق نوشیدن آب میوه ها و مصرف سبزیجات و میوه های آبکی مواد مغذی از دست رفته بدن خود را جایگزین نمایید.

پیشگیری از ضعف شدید در ماه مبارک رمضان

پیشگیری از ضعف شدید در ماه مبارک رمضان

در ماه رمضان چه بخوریم ضعف نکنیم؟ همیشه باید هنگام سحری، ترجیحاً درست قبل از شروع روزه غذا بخورید. خوردن غذا قبل از خواب یا پرهیز از خوردن در هنگام سحری ممکن است باعث مشکلات جدی افت قند خون و کم آبی بدن در روز بعد شود. در نتیجه، می‌توانید در طول روز احساس سرگیجه و حواس پرتی داشته باشید.

لاغری اصولی در ماه مبارک رمضان

لاغری اصولی در ماه مبارک رمضان

جهت لاغری اصولی در ماه مبارک رمضان کالری مصرفی‌تان را کاهش دهید؛ یک برنامه یا رژیم لاغری در ماه رمضان داشته باشید که در آن قندیجات کمتر و پروتئین بیشتری مصرف کنید؛ حداقل ۳ تا ۴ وعده از افطار تا سحر داشته باشید؛ حداقل روزانه ۲۰ دقیقه ورزش سبک در منزل انجام دهید؛ آب کافی بنوشید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu