لیست اخبار صفحه :1
کلیه ها و روزه داری
مایعات مناسب و روزه داری

کلیه ها و روزه داری

کلیه سنگ ساز: کسانی که در 6 ماه گذشته بیش از 2 بار سابقه سنگ سازی کلیه دارند قبل از روزه داری با پزشک خود مشورت کنند. روزه گرفتن به افراد دیابتی توصیه نمی شود.

روزه داری و یبوست (2) (طب ایرانی)

روزه داری و یبوست (2) (طب ایرانی)

میوه و سبزیجات مناسب برای بهبود حرکات روده ، مصرف میوه هایی مانند انجیر با گردو، انگور، آلو، هلو، کیوی و ... غلات و سبزیجات مناسب برای پیشگیری و بهبود یبوست مانند سبوس غلات، انواع جوانه ها، کدو و سبزیجاتی مانند ریحان، اسفناج، گشنیز، سالاد کاهو و هویج با آویشن و یا دارچین و روغن زیتون هم به بهبود یبوست کمک می کند.

روزه داری و یبوست (1)

روزه داری و یبوست (1)

با خرما افطار کنید: خرما آنزیم های گوارشی را فعال می کند و حاوی فیبر فراوان است که به جلوگیری از یبوست در ماه مبارک رمضان کمک می کند.

بارداری، شیردهی روزه داری

بارداری، شیردهی روزه داری

در 3 ماهه اول و ماه هفتم و هشتم و نهم بارداری، روزه توصیه نمی شود. دو ماهه اول بارداری مخصوصا در روزهای گرم و طولانی روزداری با خطر بالایی برای جنین می تواند همراه باشد.

فشار خون بالا
بیماری زمینه ای

فشار خون بالا

فشار خون تحت کنترل با دارو و به تنهایی مانع روزه داری نیست اما این بیماران باید در طول روز، چندین نوبت فشار خون خود را چک کنند.

تغییرات سبک زندگی در ماه رمضان
دیابت و رمضان

تغییرات سبک زندگی در ماه رمضان

زمان بندی خواب شبانه تغییر می کند و زمان غذا خوردن انسان نیز از 3 وعده غذا در شبانه روز به دو زمان سحرگاه و بعد از اذان مغرب تغییر می کند.

روزه بیمار دیابتی
آمادگی پیش از رمضان

روزه بیمار دیابتی

روزه داری به طور کلی برای سلامتی مفید است و برخی بیماران دیابتی نیز بر اساس ارزیابی خطر می توانند روزه بگیرند.

دقت به الگوی خواب و خوراک
سیستم ایمنی

دقت به الگوی خواب و خوراک

در ماه مبارک رمضان الگوی خواب و خوراک افراد تغییر می کند و باید بهداشت خواب و خوراک نیز مورد توجه باشد.

آنفلوانزا

آنفلوانزا

آنفلوانزا (به لاتین Influenza) یکی از شایع ترین بیماری های فصل سرماست که منشا آن ویروسی بوده و دستگاه تنفسی را با عفونت شدید مواجه می کند تا جایی که ممکن است منجر به مرگ شود اما جای خوشحالی دارد که بیماری ناشی از آن، از نوع خود کنترل شونده بوده و غالبا دوره آن سه چهار روز (و نهایتا یک هفته) به طول می انجامد.

سرماخوردگی

سرماخوردگی

سرماخوردگی نوعی عفونت مسری دستگاه تنفسی فوقانی است که بینی، گلو، سینوس‌ها و نای را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بیش از ۲۰۰ نوع ویروس مختلف وجود دارند که می‌توانند منجر به بروز این بیماری شوند. اما بیشتر سرماخوردگی‌ها توسط ویروسی به اسم راینو ایجاد می‌شوند.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu