بازدید کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه و سالن های غذاخوری دختران و پسران
کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان با تاکید بر ارتقای مستمر کیفیت خدمات از آشپزخانه و سالن های غذاخوری دختران و پسران دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، سه شنبه 19 فروردین ماه 1404 با هدف ارتقای سطح سلامت و رفاه دانشجویان و به منظور نظارت دقیق بر کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه تغذیه، فاطمه شهسواری، کارشناس مسئول بهداشت و رامین عباسی، کارشناس بهداشت، از آشپزخانه و سالنهای غذاخوری دانشگاه بازدید کردند.
بر اساس این گزارش، عملکرد اداره تغذیه دانشگاه در زمینههای مختلف از جمله تهیه و نگهداری مواد غذایی با کیفیت مطلوب و رعایت کامل موازین بهداشتی، اطمینان از دارا بودن کارت بهداشت معتبر و گواهی صنفی برای تمامی پرسنل شاغل در بخش آشپزخانه، اخذ گواهی بهداشتی برای محصولات پروتئینی مورد استفاده و همچنین اقدامات صورت گرفته در راستای تعمیر و تجهیز امکانات مورد نیاز، مورد تقدیر کارشناسان قرار گرفت.
در جریان این بازدید جامع، تمامی بخشهای مرتبط با تغذیه دانشجویان شامل انبار نگهداری مواد غذایی، سردخانهها، ظرفشور خانه، سالنهای آمادهسازی غذا و محل توزیع آن در مجتمعهای دختران و پسران، بر اساس فهرستهای ارزیابی مدون، مورد بررسی دقیق قرار گرفت.
در پایان این ارزیابی، ضمن تاکید بر نقاط قوت موجود، توصیههای کارشناسی لازم به منظور رفع برخی ملاحظات و ارتقای مستمر کیفیت خدمات ارائه شد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران همواره بر اهمیت سلامت و بهداشت دانشجویان تاکید داشته و نظارت مستمر بر مراکز ارائه دهنده خدمات رفاهی را از اولویتهای خود میداند.
ارسال به دوستان