بازدید کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه و سالن های غذاخوری
در راستای بازدیدهای مستمر دورهای نظارت بر ارائه خدمات مطلوب در حوزه تغذیه کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان با هدف ابلاغ و اجرای بخشنامهها در رابطه با مواد خوارکی و آشامیدنی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در راستای بازدیدهای مستمر و دوره ای نظارت بر آشپزخانه و محل های پخت و پز، توزیع و ارائه خدمات، فروش مواد غذایی به دانشجویان و حسن اجرای بخشنامههای وزارت بهداشت در سال جاری، سهشنبه 20 خرداد کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان مطابق با چک لیست ها و آیین نامههای بهداشتی از قبیل کارت سلامت بهداشت نیروهای شاغل و فعال آشپزخانه اداره تغذیه، لباس فرم کارکنان، بررسی مراحل زنجیره سرد و ثبت دمای صبح و عصرمستقر در آشپزخانه و فروشگاه ها؛ نظافت تمام قسمت های آشپزخانه؛ محل های توزیع و سالن های غذاخوری؛ نحوه رعایت موازین بهداشتی در آماده سازی و پخت پزمواد غذایی و شستشوی ظروف در آشپزخانه، فروشگاه مواد غذایی و آشامیدنی دختران و پسران داخل کوی، تاریخ تولید و انقضا و سیب سلامت موادغذایی و آشامیدنی برسی کامل انجام شد.
توضیح اینکه، فاطمه شهسواری، کارشناس مسئول مرکز بهداشت و زهرا کامرانی، رئیس اداره تغذیه در خصوص اجرای بخشنامه ارسالی وزارت متبوعه در رابطه با ممنوع بودن ارائه و فروش کالاهای آسیب رسان مواد خوراکی و آشامیدنی در آشپزخانه سالنهای غذاخوری و فروشگاههای داخل خوابگاه کوی علوم پزشکی تهران صحبت و تبادل نظر کردند.
ارسال به دوستان