• تاریخ انتشار : 1403/09/03 - 13:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 127
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاون فرهنگی و دانشجویی: در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویان، تفاهم نامه با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی امضا شد

دکتر محمدحسین پورغریب از عقد تفاهم نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بهبود وضعیت و کیفیت غذای دانشجویی خبر داد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این قرارداد در راستای بررسی وضعیت فعلی تغذیه دانشجویی و افزایش کیفیت غذا و همچنین ایجاد بستر و شرایط مطلوب ‌تر غذای دانشجویی امضا شد.
دکتر پورغریب گفت: دانشگاه خانه دانشجو است و بایست بهترین شرایط برای دانشجویان فراهم شود. افزایش کیفیت غذای دانشجویی نیز از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است.
غضو هیئت رئیسه دانشگاه افزود: در این قرارداد برآنیم که ابتدا وضعیت فعلی توسط اساتید تغذیه مورد بررسی قرار گیرد و سپس بر اساس رژیم غذایی متناسب با نسل جوان دانشجو، مواد غذایی لازم تهیه و در شرایط مطلوب پخت و توزیع گردد.
توضیح اینکه، در این طرح دکتر حامد محمدی هیئت علمی گروه تغذیه بالینی، دکتر محمود علیزاده ثانی استادیار دانشگاه و دکترای بهداشت و ایمنی موادغذایی و دکتر فردین جوانمردی هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی، وضعیت غذای دانشجویان را بررسی و رژیم و مواد غذایی مناسب را برای افزایش بهبود کیفیت غذا به مدیریت امور دانشجویی اعلام می‌کنند.
  • کد خبر : 284718
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Close menu