امضای تفاهم نامه راه اندازی اولین مرکز جامع سلامت ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
هم زمان با دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، تفاهم نامه همکاری راه اندازی مرکز جامع سلامت دانشجویان در مجتمع کوی علوم پزشکی تهران با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به امضا رسید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مرکز جامع سلامت دانشجویان با هدف خدمات رسانی به دانشجویان در زمینه های پیشگیری، بهداشت، درمان، مشاوره و سلامت روان در مجتمع کوی علوم پزشکی تهران به بهره برداری خواهد رسید. این تفاهم نامه همکاری با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت و دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران 21 بهمن 1403 به امضا رسید.
سلامت دانشجویان علوم پزشکی نقطه آغاز بهداشت و درمان در کشور است
دکتر پورغریب با تاکید بر سلامت دانشجویان و پیشگیری از بیماری های جسمی و سلامت روان آن ها به عنوان محوری ترین افراد حوزه سلامت کشور در آینده نزدیک، پیشنهاد راه اندازی این مرکز را در مجتمع کوی علوم پزشکی تهران داد و عنوان کرد: فضای احداث این مرکز در مجتمع کوی در نظر گرفته شده است و با همکاری ریاست دانشگاه و افراد متخصص در این حوزه آمادگی احداث، راه اندازی و بهره برداری از این مرکز را برای خدمات رسانی به پنج هزار و پانصد دانشجویی ایرانی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران را خواهیم داشت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، سلامت دانشجویان را به عنوان نخبگان کشور و سفیران سلامت و آیندگان بهداشت و درمان بسیار با اهمیت دانست و اظهار داشت: لازمه خدمات بهداشت و درمان برای دانشجویان در سنین جوانی بیشتر در حوزه پیشگیری از بیماری های جسمی و آسیب های اجتماعی و مشاوره و سلامت روان است و با احداث این مرکز ویژه دانشجویان می توان گامی نو در حوزه سلامت برداشت و با موفقیت در این ساختار و نظارت کامل به آن به عنوان الگوی موفق، می توان پیشنهاد اجرای آن را در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور به وزارت بهداشت مطرح کرد.
وی تاکید کرد، با اجرای الگوی نظارتی اصولی و سازنده با رویکرد حمایتی و اصلاح سیستم در اجرای طرح ها باعث بهره وری بیشتر و پیشرفت کمی و کیفی شد و از هدر رفت منابع و زیر ساخت ها جلوگیری خواهد شد و این الگو لازمه هر مدیریت و برنامه ای است و امیدواریم این مرکز جامع الگوی برای دانشگاه های علوم کشور باشد و در همه دانشگاه ها مرکز جامع سلامت ویژه دانشجویان راه اندازی شود.
خدمات رسانی به دانشجویان یک تکلیف در معاونت بهداشتی دانشگاه است
دکتر اولیایی منش ضمن ابراز خرسندی از پیشنهاد اجرای این طرح اظهار کرد، به فال نیک می گیریم که بتوانیم در حوزه تحت پوشش دانشگاه یک طرح نو دراندازیم برای دانشجویان که بدنه اصلی دانشگاه هستند و هدف اصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران پرورش دانشجویان موفق و سلامت است.
معاون بهداشت دانشگاه، خدمات رسانی به دانشجویان را تکلیف این معاونت دانست و از اجرایی شدن این طرح بسیار استقبال کرد و گفت: مرکز بهداشت جنوب ابراز آمادگی کامل با اشتیاق بسیار بالا در اجرای این ساختار را دارد.
دکتر اولیایی منش اولین حسن اجرایی این ساختار را اجرای خدمات پیشگیری برای دانشجویان دانست و خاطر نشان کرد: دویست برنامه و ششصد مداخله در بهداشت قابل ارائه برای پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر و سلامت در سنین مختلف وجود دارد و دومین حسن اجرایی این طرح ساختارمند بودن آن است.
در پایان جلسه تفاهم نامه احداث اولین مرکز جامع سلامت ویژه دانشجویان به امضا رسید.
توضیح اینکه، در این نشست دکتر قاسم رجبی مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت، دکتر افضل شمسی سرپرست مرکز بهداشت و درمان دانشجویان و مسئولان معاونت حضور داشتند.
ارسال نظر