بازدید کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه و مراکز توزیع غذا
بازدید کارشناسان بهداشت این مرکز از آشپزخانه و مراکز توزیع غذای دانشجویان مطابق با چک لیست های مدون بهداشتی انجام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی و آشپزخانه، چهارشنبه 1 اسفند 1403 توسط فاطمه شهسواری کارشناس مسئول بهداشت و محبوبه محمدزاده و رامین عباسی کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت و درمان دانشجویان معاونت و با همراهی زهرا کامرانی رئیس اداره تغذیه و تیم همراهش بازدید شد.
شهسواری از سرپرست آشپزخانه برای بهبود و ارتقا شاخص های بهداشتی در آشپزخانه با هدف ارائه خدمات مطلوب تر و حفظ سلامت دانشجویان (لوله کشی حوضچه آب آهک جلوی سرویس بهداشتی و لوله کشی آب از سقف بالای دیگ های پخت و پز جهت شستشو) قدردانی کرد.
در ادامه مواردی از جمله: رعایت موازین بهداشت فردی و عمومی قبل از ورود و هنگام انجام کار، داشتن ماسک، دستکش، ساق دست، کلاه و پیشبند توسط همه پرسنل در زمان انجام کار، اقدام جهت تهیه کارت بهداشتی تمام پرسنل شاغل در آشپزخانه، هماهنگی با معاونت بهداشتی جهت آموزش بهداشت عمومی اصناف برای شاغلین آشپزخانه، نظارت بر تاریخ تولید و انقضا و سیب سلامت مواد غذایی، توزیع تمام مواد غذایی در ماشین های حمل مواد غذایی با رعایت موازین بهداشتی، نظارت مستمر بر وضعیت دمای سردخانه و یخچال و فلوچارت دمایی در آشپزخانه دانشگاه، نظافت صحیح تمام قسمت های اماکن طبخ و توزیع غذا و نظارت بر آن توسط کارشناسان در محیط آشپزخانه، نظارت برسالم بودن تجهیزات موجود در آشپزخانه ( در صورت خرابی دستگاه ها گزارش داده شود) مورد تاکید قرار گرفت.
در پایان بازدید پیشنهادات لازم برای رفع چالش های موجود ارائه شد.
ارسال نظر