• تاریخ انتشار : 1405/05/17 - 12:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز اجرای طرح بهینه‌سازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی

طرح بهینه‌سازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با هدف کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری تأسیسات و حرکت در مسیر تحقق شاخص‌های خوابگاه سبز، با همکاری شرکت گاز استان تهران وارد مرحله اجرا شد.

هوشمندسازی موتورخانه‌

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرح بهینه‌سازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با همکاری شرکت گاز استان تهران آغاز شد. این طرح با هدف مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری تأسیسات و ارتقای استانداردهای بهره‌برداری از موتورخانه‌ها اجرا می‌شود.

مهندس حامد کاکاسلطانی، رئیس اداره خدمات عمومی معاونت، با اشاره به اهداف این طرح گفت: به‌منظور بهینه‌سازی مصرف انرژی، به‌ویژه گاز و در راستای تحقق شاخص‌های خوابگاه سبز، همکاری مشترکی را با شرکت گاز استان تهران آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: هوشمندسازی موتورخانه‌ها نیز به‌عنوان مرحله بعدی این طرح پیش‌بینی شده است که با اجرای آن، امکان مدیریت دقیق‌تر مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری تأسیسات فراهم می شود.

براین اساس اقداماتی از جمله تنظیم مشعل‌ها، اصلاح فرآیند احتراق، کنترل دودکش‌ها، عایق‌کاری لوله‌ها، تنظیم دمای بویلرها، بازرسی شیرهای گاز، کالیبراسیون سنسورهای دما و فشار و بهبود سیستم گردش آب انجام می‌شود که در مجموع به کاهش مصرف انرژی و ارتقای عملکرد موتورخانه‌ها کمک می کند.

وی همچنین تأکید کرد که اجرای این طرح با نظارت کارشناسان شرکت گاز استان تهران انجام می‌شود تا تمامی مراحل مطابق ضوابط فنی و استانداردهای ایمنی اجرایی شود.

  • کد خبر : 327434
الهه زارع
تهیه کننده:

الهه زارع

تصاویر

1006162710_53509665 IMG_5887 IMG_5890 IMG-20251127-WA0010

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه