معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران | برگزاری جشن باشکوه «در پرتو عشق به احمد» در بیمارستان ضیائیان

  • تاریخ انتشار : 1404/06/22 - 09:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جشن باشکوه «در پرتو عشق به احمد» در بیمارستان ضیائیان

جشن باشکوه «در پرتو عشق به احمد» با محوریت اتحاد ملت و وحدت امت به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع)، همزمان با گرامیداشت هفته وحدت، با حضور دکتر اکرم السادات سادات حسینی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر ابوالفضل زنده دل، رئیس بیمارستان ضیاییان و جمعی از دانشجویان، کارکنان و اساتید در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

پرتو عشق به احمد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ همزمان با فرا رسیدن هفته وحدت و به‌مناسبت میلاد خجسته پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت باسعادت امام جعفر صادق (ع)، جشن باشکوه «در پرتو عشق به احمد» با محوریت اتحاد ملت و وحدت امت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان ضیائیان دانشگاه از ساعت ۱۰:۲۰ تا ۱۲ برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر اکرم‌السادات سادات حسینی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر ابوالفضل زنده دل، رئیس بیمارستان ضیائیان و به همراه جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در فضایی معنوی و پرشور برگزار شد. برنامه با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ادامه با اجرای مولودی‌خوانی، برنامه موسیقی زنده، استندآپ کمدی و برگزاری مسابقه‌های متنوع همراه بود که با استقبال پرشور حاضران روبه رو شد.

در این جشن، ضمن تاکید بر اهمیت وحدت امت اسلامی و نقش والای پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) در گسترش همبستگی میان مسلمانان، شرکت‌کنندگان در فضایی صمیمانه به تجلیل از این مناسبت بزرگ پرداختند. برگزاری چنین آیین‌هایی فرصتی ارزشمند برای تقویت روحیه همدلی، ارتقای نشاط اجتماعی و تعمیق ارزش‌های معنوی در میان دانشگاهیان و جامعه اسلامی به شمار می‌آید.

  • کد خبر : 304485
هانیه محمدی نور
تهیه کننده:

هانیه محمدی نور

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه