• تاریخ انتشار : 1403/09/14 - 09:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 93
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فراخوان برگزاری سی ومین حلقه کتاب کانون دانشجویی ادبی رویش

نقد و بررسی «آس و پاس در پاریس و لندن» اثر جورج اورول و با حضور بهمن دارالشفایی، مترجم، روزنامه نگار و مستندساز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

فراخوان برگزاری سی ومین حلقه کتاب کانون دانشجویی ادبی رویش
00:00
00:00
دانلود

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون دانشجویی ادبی رویش مفتخر است نشست حلقه کتاب خود را با موضوع نقد و بررسی اثر کلاسیک "آس و پاس در پاریس و لندن" نوشته‌ی جورج اورول برگزار کند.

 این برنامه‌ ویژه با حضور  بهمن دارالشفایی، مترجم، روزنامه‌نگار و مستندساز برجسته‌ کشور، غنی‌تر و پربارتر خواهد شد. تجربیات و دانش ارزشمند بهمن دارالشفایی، موجب خواهد شد تا  بحثی عمیق و فراگیر پیرامون این اثر ادبی ماندگار صورت پذیرد.

این حلقه کتاب پنجشنبه ۲۲ آذر، ساعت ۱۵:۳۰ در کتابفروشی دماوند، خیابان ادوارد براون برگزار می شود و علاقه مندان به شرکت در این حلقه کتاب به دلیل محدودیت ظرفیت، از طریق شناسه تلگرامی به آدرس kanoone_rooyesh@ اقدام کنند.

توضیح اینکه، دانشجویان برای تهیه کتاب، از طریق یکی از روش های نسخه چاپی: ایران کتاب یا نسخه الکترونیکی و صوتی: فیدیبو اقدام کنند.

برای دریافت پوستر حلقه کتاب، اینجا کلیک کنید.

  • کد خبر : 285799
هانیه محمدی نور
تهیه کننده:

هانیه محمدی نور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu