معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران | نقد و بررسی «یادداشت های افراد زیادی» اثر تورگنیف برگزار می شود

  • تاریخ انتشار : 1403/08/13 - 10:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 236
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بیست و نهمین حلقه کتاب کانون ادبی رویش

نقد و بررسی «یادداشت های افراد زیادی» اثر تورگنیف برگزار می شود

کانون دانشجویی ادبی رویش دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیست و نهمین حلقه کتاب را برگزار می کند.

بیست و نهمین حلقه کتاب کانون ادبی رویش: نقد و بررسی «یادداشت های افراد زیادی» اثر تورگنیف

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، از علاقه مندان دعوت می شود تا در بیست و نهمین حلقه کتاب کانون ادبی رویش، به نقد و بررسی کتاب «یادداشت های آدم زیادی» اثر ایوان تورگنیف بپیوندند.
این نشست یکشنبه ۱۳ آبان، ساعت ۱۵:۳۰ به آدرس: انتهای خیابان کارگر شمالی، دانشکده دندانپزشکی تهران، ساختمان اداری، طبقه اول، کلاس یک برگزار می شود.
درباره این کتاب: "یادداشت های آدم زیادی" رمانی است که به بررسی زندگی و روابط انسانی در جامعه  روسیه در قرن نوزدهم می‌پردازد و این اثر با زبانی ساده و صریح، به بررسی مسائل مانند عشق، زندگی، مرگ و زندگی می‌پردازد.
توضیح اینکه، شرکت در این نشست برای همه علاقمندان آزاد است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کانون ادبی رویش، به آدرس kanoon_rooyesh@ در شبکه های اجتماعی مراجعه کنید.

  • کد خبر : 282955
هانیه محمدی نور
تهیه کننده:

هانیه محمدی نور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه