معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران | برنامه‌ریزی اولیه برای استقبال از دانشجویان جدید در مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/06/24 - 10:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 218
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برنامه‌ریزی اولیه برای استقبال از دانشجویان جدید در مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست هم‌اندیشی با حضور دکتر اکرم‌السادات سادات‌حسینی و جمعی از کارکنان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با هدف بررسی مقدمات برنامه‌ریزی برای استقبال و همراهی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد.

برنامه‌ریزی اولیه برای استقبال از دانشجویان جدید در مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در این جلسه، ایده‌ها و پیشنهادهای متعددی برای استقبال از دانشجویان ورودی جدید یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ مطرح شد. در این نشست، پیشنهاد شد برنامه‌هایی همچون حضور و استقبال در ستاد مرکزی دانشگاه، دانشکده‌ها، خوابگاه‌های دانشجویی و پایانه‌های مسافربری اجرا شود.

همچنین فضاسازی و آماده‌سازی این اماکن به‌منظور خوش‌آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود مورد تأکید قرار گرفت. از دیگر پیشنهادها می‌توان به دریافت اطلاعات دانشجویان جدید از معاونت آموزشی و ارسال پیامک‌های تبریک از سوی تشکل‌ها، انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی اشاره کرد.

تشکیل گروه‌های مجازی پرسش و پاسخ و انتشار محتواهای کاربردی متناسب با نیازهای ورودی‌های جدید، مانند نقشه دانشگاه و معرفی کانون‌ها، نیز در دستور کار قرار دارد. برگزاری غرفه‌های جشن ورودی، پخش کلیپ‌های انگیزشی، پذیرایی، ارائه مشاوره علمی توسط دانشجویان سال‌های بالاتر و پاسخگویی به پرسش‌های ورودی‌ها از دیگر برنامه‌های پیشنهادی این جلسه بود.

همچنین موضوعاتی درخصوص ارتباط با خانواده‌های دانشجویان، فراهم‌کردن شرایط اسکان موقت، حضور در پایانه‌های مسافربری برای راهنمایی، برگزاری مسابقات و محافل دانشجویی در خوابگاه‌ها و برنامه‌ریزی برای اردوهای فرهنگی و تفریحی یک‌روزه به مناطق مختلف نیز مطرح شد.

در این راستا، خانه فرهنگ مجتمع کوی دانشگاه برای فعالیت‌های بیشتر دانشجویان تجهیز و آماده‌سازی شده است. در کنار این برنامه‌ها، معرفی الگوهای علمی و مفاخر دانشگاه نیز مورد توجه قرار گرفت. این مجموعه برنامه‌ها در حال حاضر در مرحله برنامه‌ریزی و هماهنگی است تا در صورت امکان به بهترین شکل اجرا شود تا آغاز سال تحصیلی برای دانشجویان جدیدالورود، با نشاط، صمیمیت و همراهی همراه باشد.

  • کد خبر : 304668
هانیه محمدی نور
تهیه کننده:

هانیه محمدی نور

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه