بازدید کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه، مراکز توزیع غذا و سالن های غذاخوری
کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از آشپزخانه، سالن های غذاخوری و مراکز توزیع غذای دانشجویان مطابق با چک لیست های مدون بهداشتی بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در پایش های آبان 1403 از مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی با هدف بررسی وضعیت بهداشتی اماکن فوق و تجهیزات موجود جهت ارائه خدمات مناسب و حفظ سلامت دانشجویان، آشپزخانه 12 بار، سالن های غذاخوری دختران و پسران 8 مرحله و مراکز توزیع غذای کوی 8 بار بازدید انجام شد.
در پایش های انجام شده، رعایت موازین بهداشت فردی و عمومی قبل از ورود و هنگام انجام کار، داشتن پوشش حرفه ای مناسب در محیط کار توسط همه افراد، داشتن ماسک، دستکش، ساق دست، کلاه و پیشبند همه کارکنان در زمان انجام کار، نظارت دائم کارشناسان بهداشت و تغذیه مستقر در آشپزخانه و مراکز توزیع غذا بر نحوه صحیح طبخ و توزیع مواد غذایی، تهیه کارت بهداشتی برای کارکنان آشپزخانه، نظارت بر تاریخ تولید و انقضا و درج نشان سیب سلامت روی مواد غذایی مورد تاکید کارشناسان مرکز بهداشت بود.
نظارت برسالم بودن تجهیزات آشپزخانه، رعایت بهداشت در حمل مواد غذایی، نظارت دائم کارشناسان بر وضعیت دمای سردخانه و یخچال و تکمیل فلوچارت دمایی در شروع و پایان کار آشپزخانه، نظافت صحیح قسمت های اماکن طبخ و توزیع غذا و نظارت کارشناسان بهداشت آشپزخانه بر انجام آن ها و کارشناسان پس از انجام پایش قسمت ها بر اساس چک لیست های مدون بر حسب ضرورت آموزش های بهداشتی مرتبط نیز از موارد دیگری بود که کارشناسان بر آن تاکید داشتند.
ارسال نظر