معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران | دومین جلسه بررسی وضعیت آسانسورهای مجتمع کوی علوم پزشکی تهران و فرآیند اخذ استاندارد ادواری

  • تاریخ انتشار : 1403/05/13 - 14:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 114
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه بررسی وضعیت آسانسورهای مجتمع کوی علوم پزشکی تهران و فرآیند اخذ استاندارد ادواری

مدیریت امور سراهای دانشجویی و دفتر فنی و مهندسی مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت، در راستای پیگیری وضعیت آسانسورهای مجتمع کوی علوم پزشکی تهران و فرآیند اخذ استاندارد ادواری دومین نشست را با حضور نماینده پیمانکار برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 19 اردیبهشت 1403 با حضور مهندس محمد نادری کارشناس عمران دفتر فنی و مهندسی معاونت و نماینده شرکت سرویس و نگهداری آسانسورهای معاونت برگزار شد.
در این جلسه نماینده شرکت گزارشی از خلاصه وضعیت تمام آسانسورهای معاونت ارائه و در ادامه روند اخذ استاندارد ادواری را تشریح کرد.
مهندس نادری خاطرنشان کرد، نماینده شرکت موظف است گزارشی دقیق و به موقع در مورد سرویس های دوره ای آسانسور ها و خرابی آنها ارائه دهد، همچنین برای اخذ استناندارد سالانه اقدام کند.
توضیح اینکه علی اکبر عیسی نیا معاون مدیریت سراهای دانشجویی و علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات در این جلسه حضور داشتند.

  • کد خبر : 273218
کلمات کلیدی
ادمین سایت
تهیه کننده:

ادمین سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه