• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 14:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب مقام سوم جشنواره دستپخت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران

جشنواره دستپخت ویژه دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 کشور، با حضور رییس اداره تغذیه و سرآشپز دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، صفا بابادی رییس اداره تغذیه گفت: جشنواره دستپخت با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی غذای دانشجویی در مراحل تهیه و پخت غذا و همچنین طبخ غذای سالم مابین سرآشپزان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره آشپزی جمعه 15 دی 1402 از ساعت 8 تا  12 با حضور تیم های منطقه 10 کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، علوم بهزیستی و توانبخشی و شاهد برگزار و دانشگاه علوم پزشکی ایران با 62 امتیاز و دانشکده علوم بهزیستی و توانبخشی با 61 امتیاز مقام های اول و دوم را کسب کردند و دانشگاه علوم پزشکی تهران با 58 امتیاز به رتبه سوم دست یافت.
توضیح اینکه، مسئولان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه 10 در جشنواره دستپخت حضور داشتند و این رقابت را از نزدیک مشاهده کردند.

خبرنگار خدیجه شیخ عبداله

 
  • کد خبر : 277037
کلمات کلیدی
ادمین سایت
تهیه کننده:

ادمین سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu