• تاریخ انتشار : 1403/08/08 - 13:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 146
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر حبیبی: کیفیت، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های مدیریت امور دانشجویی است

مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آشپزخانه کوی علوم پزشکی بازدید کرد.

دکتر حبیبی: کیفیت، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های این مدیریت است
00:00
00:00
دانلود

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرهاد حبیبی 5  آبان 1403 با همراهی دکتر ایزد محمد خواجه مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی از آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید و نشستی را با پیمانکار تغذیه برگزار کردند.
دکتر حبیبی گفت: تهیه غذای سالم و باکیفیت برای دانشجویان یکی از اصول بسیار مهم و مورد تاکید مدیریت دانشجویی است.
وی افزود: با وجود همه فشارهای مالی و افزایش قیمت ها، در تهیه غذای دانشجویی علاوه بر کیفیت غذا، نیازها و رعایت اصول تغذیه ای دانشجویان، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت ها است.

  • کد خبر : 282629
خدیجه شیخ عبداله
تهیه کننده:

خدیجه شیخ عبداله

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu