بازدید مدیر امور دانشجویی با همراهی اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه از آشپزخانه مجتمع مرکزی کوی علوم پزشکی تهران
به منظور ارزیابی فضای پخت و توزیع غذای دانشگاه، دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی به اتفاق اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه از آشپزخانه مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در پی انعقاد تفاهم نامه با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی با هدف بهبود کیفیت غذای دانشجویان و ارائه خدمات تغذیه متناسب با نسل جوان دانشجو، چهارشنبه 14 آذر دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، دکتر محمود علیزاده ثانی استادیار دانشگاه و دکتری بهداشت و ایمنی موادغذایی و دکتر فردین جوانمردی هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی از آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید کردند و فضای آشپزخانه و محل توزیع غذا را مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدید انبار خشکبار، سردخانه گوشت، سردخانه لبنیات، انبار برنج و روغن، سردخانه دیفراست، سردخانه سبزیجات، سردخانه میوه، پستایی سبزیجات، سالن تخته کاری، سالن های پخت تفکیک شده برنج پزی، کباب پزی و خورشت پزی مورد ارزیابی قرار گرفت.
توضیح اینکه، در این بازدید نکات کلیدی مطرح شده در راستای ارتقا کیفیت پخت و توزیع غذای دانشجویان در دستور کار قرار گرفت که این مهم در آینده اجرایی شود.
ارسال نظر