ماجراجویی دانشجویی در دل جنگل های هیرکانی مرداب هسل
کانون دانشجویی گردشگری هرین با همراهی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی یک روزه به مرداب زیبای هسل ویژه دانشجویان پسر را برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون دانشجویی گردشگری هرین دانشگاه علوم پزشکی تهران سفری خاطرهانگیز به قلب طبیعت رقم زد. ۳۱ دانشجوی پرانرژی و ماجراجو، صبح جمعه ۹ آذر، با شور و اشتیاقی وصف ناپذیر، راهی سفر یکروزه به مرداب زیبای هسل شدند.
این اردوی طبیعتگردی که به همت کانون هرین برگزار شد، فرصتی بینظیر برای دانشجویان پسر فراهم کرد تا از هیاهوی شهر فاصله بگیرند و لحظاتی فراموشنشدنی را در دل طبیعت بکر و آرام هسل سپری کنند.
شرکتکنندگان در این برنامه، پس از پیمودن مسیرهای پیادهروی در اطراف مرداب، از مناظر شگفتانگیز و چشماندازهای طبیعی بینظیر منطقه لذت بردند.
عکسهای گرفته شده از این سفر، حکایت از لحظات شاد و مفرح دانشجویان در کنار هم دارد و این اردو که با هدف تقویت روحیه همدلی و دوستی و آشنایی با طبیعت بکر ایران برنامهریزی شده بود، با بازگشت به تهران و خاطراتی شیرین در ذهن شرکت کنندگان، به پایان رسید.
کانون هرین با برگزاری چنین برنامههایی، گامی موثر در جهت ارتقای سطح سلامت جسمی و روحی دانشجویان و ترویج فرهنگ طبیعتگردی برداشته است.
انتظار میرود در آینده نیز شاهد برنامههای متنوع و جذابتری از سوی این کانون باشیم.
ارسال نظر