دکتر پورغریب: افزایش کیفیت غذای دانشجویی از اولویتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی است
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست کمیته تغذیه را با هدف بهبود خدمات رسانی به دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یکشنبه 27 آبان 1403 از ساعت 15 تا 16:30 با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی دانشجویان و دستیاران در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر پور غریب با بیان اهمیت نظرسنجی از دانشجویان، بر راه اندازی نظرسنجی آنلاین برای هر وعده غذایی تاکید کرد و گفت: زیرساخت های اولیه برای نظرخواهی از دانشجویان در حال تهیه است و لینک نظرسنجی روزانه در خصوص نوع غذا، کیفیت غذا، کمیت غذا و ناظر تغذیه در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: برای رضایت بیشتر دانشجویان از خدمات رفاهی، زمان بیشتری برای رزرو غذای هفتگی در سامانه اتوماسیون تغذیه با مشورت دانشجویان عضو شورای صنفی در نظر می گیریم و غذاهایی که محبوبیت کمتری بین دانشجویان دارد از منوی غذایی حذف خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه افزود: در زمان توزیع غذای نیم پرس، کنار غذا به صورت کامل به دانشجویان ارائه و با بررسی صبحانه دانشگاه های تیپ 1 و نظرسنجی، بسته صبحانه اصلاح می شود. قیمت غذای نیم پرس نیز 5 هزار تومان است.
در ادامه نمایندگان دانشجویی پیشنهادات خود را در خصوص بهترین روش ارائه خدمات تغذیه مطابق با قیمت مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کردند.
توضیح اینکه، دکتر ایزد محمد خواجه مشاور معاونت، صفا بابادی رییس اداره تغذیه، زهره سکاکی معاون اداره تغذیه و محمد ناصری مسئول اتوماسیون تغذیه در این جلسه حضور داشتند.
ارسال نظر