• تاریخ انتشار : 1403/09/03 - 14:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر پورغریب: افزایش کیفیت غذای دانشجویی از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست کمیته تغذیه را با هدف بهبود خدمات رسانی به دانشجویان برگزار کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یکشنبه 27 آبان 1403 از ساعت 15 تا 16:30 با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی دانشجویان و دستیاران در سالن شورای معاونت برگزار شد.

در این جلسه دکتر پور غریب با بیان اهمیت نظرسنجی از دانشجویان، بر راه اندازی نظرسنجی آنلاین برای هر وعده غذایی تاکید کرد و گفت: زیرساخت های اولیه برای نظرخواهی از دانشجویان در حال تهیه است و لینک نظرسنجی روزانه در خصوص نوع غذا، کیفیت غذا، کمیت غذا و ناظر تغذیه در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: برای رضایت بیشتر دانشجویان از خدمات رفاهی، زمان بیشتری برای رزرو غذای هفتگی در سامانه اتوماسیون تغذیه با مشورت دانشجویان عضو شورای صنفی در نظر می گیریم و غذاهایی که محبوبیت کمتری بین دانشجویان دارد از منوی غذایی حذف خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه دانشگاه افزود: در زمان توزیع غذای نیم پرس، کنار غذا به صورت کامل به دانشجویان ارائه و با بررسی صبحانه دانشگاه های تیپ 1 و نظرسنجی، بسته صبحانه اصلاح می شود. قیمت غذای نیم پرس نیز 5 هزار تومان است.                                   

در ادامه نمایندگان دانشجویی پیشنهادات خود را در خصوص بهترین روش ارائه خدمات تغذیه مطابق با قیمت مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کردند.

توضیح اینکه، دکتر ایزد محمد خواجه مشاور معاونت، صفا بابادی رییس اداره تغذیه، زهره سکاکی معاون اداره تغذیه و محمد ناصری مسئول اتوماسیون تغذیه در این جلسه حضور داشتند.

  • کد خبر : 284729
خدیجه شیخ عبداله
تهیه کننده:

خدیجه شیخ عبداله

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu