کانون هنرهای نمایشی ققنوس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛
برگزاری مسابقات گل یا پوچ ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
کانون هنرهای نمایشی ققنوس مسابقات گل یا پوچ ویژه دانشجویان دانشگاه را در سه مرحله مقدماتی، نیمهنهایی و فینال برگزار کرد. در مرحله مقدماتی، تیم "چپت پوچ" با برتری در دوئلها به مرحله نیمهنهایی صعود کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون هنرهای نمایشی ققنوس مسابقات گل یا پوچ ویژه دانشجویان دانشگاه را در سالن شورای ساختمان شفا، یکشنبه 12 اسفند 1403 آغاز کرد. این مسابقات در قالب تیمهای سه نفره و در سه مرحله مقدماتی، نیمهنهایی و فینال اجرا می شود.
در مرحله مقدماتی، تیمها در گروههای مختلف به رقابت پرداختند. در گروه B، تیمها به شرح زیر به رقابت کردند:
- تیم "چپت پوچ" در مقابل تیم "گلباز" با نتیجه 1-9 شکست خورد.
- تیم "گل گیر" در برابر تیم "گلباز" با نتیجه 3-9 بازی را واگذار کرد.
در دیدار بین تیمهای "چپت پوچ" و "گل گیر"، نتیجه نهایی 9-9 بود که در دوئل میان تیمهای "چپت پوچ" برنده اعلام و به مرحله نیمهنهایی صعود کردند.
این مسابقات با هیجان زیادی همراه بود و رقابتها به عنوان فرصتی برای تقویت روحیه تیمی و ایجاد تعامل بیشتر بین دانشجویان شناخته شد. با ادامه روند مسابقات در مراحل بعدی، انتظار میرود که رقابتهای هیجانانگیزتری در پیش باشد و تیمهای موفق به فینال راه یابند.
ارسال به دوستان