• تاریخ انتشار : 1404/01/19 - 08:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 146
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی:

نوآوری، قلب تپنده راهبردهای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران است

نخستین نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال جدید با حضور دکتر محمد حسین پورغریب برگزار شد. معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه بر ضرورت نوآوری و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین تأکید و به طرح‌هایی نظیر استفاده از هوش مصنوعی در جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات سامانه سیپاد و ایجاد آلبوم اطلاعات دانشجویی اشاره کرد و افزود: «بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، موجب ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل امور دانشجویی خواهد شد.»

00:00
00:00
دانلود

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، با حضور دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیران واحدهای مختلف معاونت، دوشنبه 18 فروردین 1404 در سالن شورا برگزار شد.

دکتر محمدحسین پورغریب با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی و بهره‌مندی از فرصت‌های پیش رو، بر لزوم تدوین برنامه‌های عملیاتی سالانه توسط تمامی واحدها تأکید کرد. وی اظهار داشت: «تدوین برنامه‌های عملیاتی با همکاری و همفکری کارشناسان هر واحد، علاوه بر تعیین دقیق شرح وظایف، موجب تقویت تعهد و مسئولیت‌پذیری در انجام امور می‌شود.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن اشاره به اهمیت فعالیت‌های زیربنایی و پشتیبانی، اجرای طرح های تدوین شده و تحقق برنامه ها را از اولویت‌های اصلی این معاونت برشمرد و گفت: هدف ما به عنوان انسان، ابتدا بندگی خداوند و سپس تعالی دانشگاه و کشور است. دانشجویان دانشگاه علوم پزشک تهران، یادگار عملکرد ما به عنوان مسئولین دانشگاه است و بایست با یک کار تیمی خوب و هماهنگ، اعتماد دانشگاهیان را به کشور و اسلام جلب کنیم.

در ادامه این جلسه، دکتر پورغریب بر ضرورت نوآوری و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین تأکید کرد. وی به طرح‌هایی نظیر استفاده از هوش مصنوعی در جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات سامانه سیپاد و ایجاد آلبوم اطلاعات دانشجویی اشاره کرد و افزود: «بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، موجب ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل امور دانشجویی خواهد شد.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود، از تخصیص بودجه و منابع مناسب به این معاونت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های صورت گرفته، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه باشیم.

وی همچنین از تلاش‌های مدیران و کارکنان معاونت در شش ماه گذشته، به‌ویژه در زمینه‌های پایش سلامت دانشجویان، فعالیت‌های فوق برنامه و فرهنگی، ورزشی، دانشجویی و اطلاع رسانی تقدیر کرد.

در پایان این نشست، مقرر شد جلسات شورای مدیران به صورت منظم و هفتگی، در روزهای دوشنبه، برگزار شود تا ضمن تبادل نظر و هم‌اندیشی، زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی بین واحدهای مختلف معاونت تقویت شود.

توضیح اینکه، در حاشیه این جلسه، مراسم تکریم و معارفه مسئول حراست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد و از زحمات مسئول پیشین تقدیر و مسئول جدید معرفی شد.

  • کد خبر : 293391
الهه زارع
تهیه کننده:

الهه زارع

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu