تغییر نشانی سامانه اتوماسیون تغذیه دانشجویان
اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی، در اطلاعیه ای از تغییر سامانه رزرو غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران قبل از سال تحصیلی جدید خبر داد.
تجهیز و راه اندازی 6 خوابگاه دانشجویی به دستگاه تحویل غذا در سال جاری
دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، از تجهیز 6 مرکز توزیع غذا به دستگاه تحویل غذا در سال 1404 خبر داد.
برگزاری اولین نشست کمیته تغذیه مدیریت امور دانشجویی در سال جاری
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست کمیته تغذیه را در فروردین 1404 در دو جلسه با هدف بررسی نقطه نظرات و پیشنهادات نمایندگان دانشجویان برگزار کرد.
دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی:
برنامه غذایی ماه رمضان با نظر نمایندگان دانشجویی و سایر حاضرین در جلسه مصوب و نهایی شد
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سومین نشست کمیته تغذیه را با هدف بررسی نظرات و پیشنهادات نمایندگان شورای صنفی دانشجویان و دستیاران در خصوص برنامه غذایی ماه مبارک رمضان برگزار کرد.
برگزاری جلسه هم اندیشی مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی با مدیریت امور دانشجویی
نشست هم اندیشی مدیریت های توسعه منابع و پشتیبانی و امور دانشجویی در راستای چابک سازی و ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان برگزار شد.
بازدید دکتر فردین جوانمردی هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه از آشپزخانه مجتمع مرکزی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به منظور ارتقا فرایند آماده سازی، پخت و توزیع غذا، عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه با همراهی رئیس اداره تغذیه از بخش آشپزخانه مجتمع کوی علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
مدیر امور دانشجویی: امکان لغو رزرو غذا، 72 ساعت قبل از وعده موردنظر برای دانشجویان فراهم شد
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین نشست کمیته تغذیه با هدف بررسی نقطه نظرات و پیشنهادات نمایندگان دانشجویان را برگزار کرد.
انتصاب مهندس زهرا کامرانی به سمت رئیس اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی
دکتر فرهاد حبیبی مدیریت امور دانشجویی در ابلاغی، مهندس زهرا کامرانی را به سمت رئیس اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
بازدید مدیر امور دانشجویی با همراهی اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه از آشپزخانه مجتمع مرکزی کوی علوم پزشکی تهران
به منظور ارزیابی فضای پخت و توزیع غذای دانشگاه، دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی به اتفاق اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه از آشپزخانه مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
دکتر پورغریب: افزایش کیفیت غذای دانشجویی از اولویتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی است
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست کمیته تغذیه را با هدف بهبود خدمات رسانی به دانشجویان برگزار کرد.