دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی:
فعالیتهای دانشجویی و فرهنگی در بیمارستان ها با محوریت سلامت روان گسترش خواهد یافت
طرح صدف (صیانت دانشجویی فرهنگی) با تاکید بر طرح منتورینگ در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر مشاوره و سلامت روان در بیمارستان امام خمینی (ره) راه اندازی خواهد شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، نشست هماهنگی و هم اندیشی به منظور راه اندازی دفتر مشاوره و سلامت روان در بیمارستان امام خمینی (ره) و اجرای طرح صدف در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر سیدعلی مومنی، معاون امور دانشجویی و بین الملل مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و مدیران بیمارستان و معاونت، شنبه 27 بهمن 1403 از ساعت 8 در دفتر معاونت آموزشی بیمارستان برگزار شد.
تاکید بر منتورینگ
دکتر پورغریب گفت: طرح صدف (صیانت دانشجویی فرهنگی) با هدف حفظ و مراقبت از دانشجویان و رزیدنت ها در بیمارستان های دانشگاه و ارتقا سلامت روان دانشجویان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در محیط های دانشجویی و بیمارستانی اجرا می شود.
وی افزود: طرح صدف بر مبنای توانمندسازی دانشجویان از طریق آموزش، مشاوره و حمایت های روانی- اجتماعی استوار است و در این طرح از ظرفیت اساتید دانشگاه و دانشجویان داوطلب به عنوان منتور (حامی) برای حمایت از سایر دانشجویان در زمینه های مختلف از جمله سلامت روان استفاده می شود.
راه اندازی دفتر مشاوره و سلامت روان در بیمارستان امام خمینی (ره)
معاون فرهنگی و دانشجویی ادامه داد: در این دفتر خدمات تخصصی مشاوره روانپزشکی و روانشناسی به دانشجویان بیمارستان در صورت لزوم ارائه خواهد شد و این دفتر خدماتی از قبیل مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، روان درمانی، برگزاری کارگاه های آموزشی و غربالگری سلامت روان را ارائه می دهد.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه بهره مندی دانشجویان و اساتید از خدمات مشاوره و سلامت روان در محیط کار را به عنوان، راه حل مناسب برای این گروه دانست و افزود: برنامه های حمایتی حوزه دانشجویی و فرهنگی در بیمارستان ها با محوریت سلامت روان در حال گسترش است و این برنامه ها با همکاری واحدهای مختلف بیمارستان و دانشگاه اجرا می شود.
توضیح اینکه، اهداف این برنامه ها شامل افزایش آگاهی دانشجویان و اساتید در خصوص سلامت روان، ارائه خدمات پیشگیرانه و درمانی و ارتقا کیفیت زندگی است و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از موارد فوق، می توانید به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز مشاوره و سلامت روان، طبقه ششم مراجعه کنید.
در این نشست تخصصی همچنین دکتر سیده الهام شرفی، روانپزشک و استاد بیمارستان امام (ره)، دکتر بی تا عظیمی، سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر امیر نداف، مدیر امور آموزش مجتمع بیمارستانی امام (ره) و دکتر مرتضی دارایی، معاون فرهنگی مجتمع بیمارستانی امام (ره) حضور داشتند.
ارسال نظر