معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران | حضور دانشگاهیان در برنامه تلویزیونی محفل

  • تاریخ انتشار : 1404/10/29 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 279
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور دانشگاهیان در برنامه تلویزیونی محفل

حضور پرشور جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تلویزیونی محفل؛ گامی در راستای تعمیق پیوند با قرآن است.

برنامه محفل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای برنامه‌های دانشگاه برای تقویت فضای معنوی و ایجاد فرصت های فرهنگی برای همکاران و دانشجویان، بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان، به همراه خانواده‌، جمعه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۴ در محل فیلمبرداری برنامه تلویزیونی محبوب «محفل» حضور یافتند.

این حضور جمعی، که نمادی از اهمیت قرآن و مشارکت فعال خانواده های دانشگاهی در برنامه های فرهنگی است، فرصتی مغتنم برای نزدیکی هرچه بیشتر جامعه بزرگ دانشگاه به هنر قرائت و حفظ قرآن کریم فراهم آورد.

برنامه «محفل» که یکی از موفق ترین برنامه های قرآنی صدا و سیما با محوریت استعدادیابی قرآنی است، با اجرای رسالت بوذری و داوری چهره‌های برجسته قرآنی از جمله حسنین الحلو، رضوان درویش، احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد و غلامرضا قاسمیان، در شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد و توانسته گامی مؤثر در ترویج فرهنگ قرآنی بردارد.

این مشارکت نشان دهنده تعهد دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایجاد بستری برای رشد معنوی و فرهنگی اعضای خود است. 

  • کد خبر : 314292
مطهره میربلوکی
تهیه کننده:

مطهره میربلوکی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه