راهنمای اتصال به اینترنت خوابگاهها

واحد فن آوری اطلاعات افتخار دارد در تمامی خوابگاههای مجردی دانشگاه سرویس اینترنت وایرلس و کابلی را ارائه نماید. برای اتصال بسته به تمایل خود می توانید از روشهای معرفی شده در این راهنما استفاده نمایید.

اکانت اینترنت:

• برای هر دانشجو به صورت پیش فرض یک حساب کاربری ایجاد می شود که نام کاربری برابر شماره دانشجویی و کلمه عبور کد ملی دانشجو است. معمولا ایجاد اکانت دانشجویان جدیدالورود تا پایان مهرماه زمان خواهد برد.
  • با یک حساب کاربری نمی توانید همزمان روی دو دستگاه به اینترنت وصل شوید.
  • در صورتی که نتوانستید با حساب کاربری پیش فرض متصل شوید با کارت دانشجویی خود به واحد فن آوری اطلاعات به آدرس های موجود در سایت مراجعه فرمایید.
  • هر دانشجو با اولین اتصال به اینترنت توافقنامه استفاده از اینترنت را می پذیرد و باید نسبت به مفاد آن در مدت زمان استفاده از اینترنت متعهد باشد.

روشهای اتصال به اینترنت :

• اتصال با وایرلس – برای انواع لپ تاپ، تبلت و گوشی های هوشمند مجهز به وایرلس
  • اتصال با کابل شبکه – برای انواع کامپیوتر رومیزی و لپ تاپ مجهز به کارت شبکه

اتصال از طریق  وایرلس

• ابتدا وایرلس سیستم خود را روشن نمایید و به وایرلس داخلی خوابگاه متصل شوید. می توانید از طریق تابلوی اطلاع رسانی خوابگاه، سرپرست خوابگاه یا دیگر دانشجویان ساکن از پسورد وایرلس اطلاع حاصل نمایید.

سپس مرورگر اینترنت خود را باز کنید (ترجیحا مرورگر کروم Google Chorme-) بطور خودکار به صفحه ی Https://hs.tums.ac.ir منتقل می شوید، در غیر این صورت بطور دستی وارد صفحه مذکور شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خود و مشاهده پیام ورود با موفقیت می توانید به تمامی سایت های مجاز وارد شوید.

• در صورتی که بخواهید باهمین حساب کاربری با دستگاه دیگری به اینترنت متصل شوید لازم است از حساب کاربری خود خارج شوید(Log out) برای این کار مجددا به صفحه Https://hs.tums.ac.ir  مراجعه کنید و دکمه Log out  را بزنید در غیر این صورت پانزده دقیقه پس از قطع وایرلس به طور خودکار از حساب کاربری خود خارج می شوید.

اتصال با کابل شبکه

• ابتدا با کابل شبکه استاندارد از پورت شبکه موجود در اتاق خود به سیستم کامپیوتری متصل شوید
  • سپس برای استفاده از اینترنت اتصال VPN ایجاد کنید و با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود متصل شوید. طریقه ایجاد کردن VPN در انواع سیستم عامل در آدرس http://vpn-student.tums.ac.ir/  قرار داده شده است.

مشکلات احتمالی را از طریق ایمیل itvsca@tums.ac.ir  با ما در میان بگذارید.

توافقنامه استفاده از اینترنت

1. تغییر کلمه عبور پس از اولین اتصال به اینترنت لازم و ضروری است.
  2. هر دانشجو دارای حساب کاربری خاص خود جهت استفاده از اینترنت می باشد و استفاده از آن در حدود اختیارات داده شده است و تمام عملیات وی در شبکه با این شناسه ذخیره می شود و در هنگام لزوم جهت ردیابی در اختیار مراجع ذی صلاح قرار خواهد گرفت. لذا کاربران موظفند در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کامل را داشته باشند، در صورت هر گونه سوء استفاده، مسئولیت و عواقب آن با شخص صاحب حساب کاربری است.
  3. شناسه کاربری نباید امانت داده شود.
  4. لازم است کاربران محترم آشنایی و توانایی کافی جهت کار با ویندوز و اینترنت را داشته باشند، تبعات ناشی از عدم مهارت به عهده کاربر است. مواردی مانند آنتی ویروس هایی که دارای فایروال هستند و جلوی اتصال به اینترنت را می گیرند.
  5. مسئولیت نصب نرم افزار و آنتی ویروس روی سیستم های شخصی به عهده دانشجو است . نصب نرم افزار هایی که باعث اختلال در شبکه شوند مثل Torrent  و نرم افزارهای اشتراک فایل نظیر به نظیر (P2P) ممنوع است.
  6. تهیه و اتصال انواع دستگاههای وایرلس شخصی به دلیل ایجاد اختلال در شبکه و سرویس دهی مناسب و تضییع حقوق سایر دانشجویان ممنوع است.
  7. با توجه به محدودیتهای خاص شبکه وایرلس و جلوگیری از تضییع حق سایر دانشجویان، برای دانلود های حجیم از شبکه کابلی داخل خوابگاه استفاده کنید.