مراحل تسویه حساب و صدور مجوز دانش آموختگان

مراحل انجام تسویه حساب فارغ التحصیلی :

1.  مراجعه کلیه فارغ التحصیلان قدیم و جدید، بورسیه های خارجی و دانشجویان پردیس بین الملل به دانشکده های مربوطه

2.  دریافت فرم میزان بدهی از واحد مذکور سپس مراجعه به ساختمان43

3.  انجام مراحل تسویه در واحدهای مختلف و درنهایت مراجعه به اداره رفاه

4.  ثبت کلیه اطلاعات شناسنامه ای ،اطلاعات  تحصیلی واطلاعات  فارغ التحصیلی  در برنامه صندوق رفاه دانشجویان و صدور فرم میزان بدهی  درصورت داشتن بدهی صدور فیش های بازپرداخت ، اسکن تسویه حساب نهایی در برنامه بعد از امضای رئیس ، ارسال به صندوق رفاه از طریق اتوماسیون و تایید نهایی فرم میزان بدهی توسط کارشناس گروه امور دانشجویان صندوق رفاه

صدور مجوز:

کلیه دانشجویانی که  مراحل تسویه حساب را گذرانده باشند به دور روش می توانند مجوز دریافت دارند:

1. مراجعه حضوری فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران (و کلیه دانشجویان سراسر کشور ) به اداره رفاه و ارسال پیام به گروه امور درآمد صندوق رفاه از طریق کارشناسان اداره رفاه ، جهت اخذ مجوز تسویه حساب ، دریافت  اصل مدرک تحصیلی ، دریافت دانشنامه ، تمدید پروانه  و دریافت گواهی موقت. ( مدت زمان انتظار حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه می باشد )

2. راهنمایی آن دسته از متقاضیان که طی تماس تلفنی درخواست صدور مجوز می نمایند (راهنمایی در خصوص آموزش مراحل ارسال درخواست و تحویل نامه از طریق سایت صندوق رفاه ، به صورت واضح و روشن  توسط کلیه کارشناسان انجام می پذیرد )

* دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند با مراجعه به سایت http://students.srd.ir وضعیت بدهی صندوق رفاه خود را مشاهده نموده و نسبت به پرداخت به موقع اقساط خود اقدام نموده تا مشمول جریمه دیرکرد نشوند.

* جهت اخذ گواهی موقت ، نداشتن بدهی معوقه و جریمه الزامی است و نیازی به پرداخت کل بدهی نمی باشد.

* توجه : جهت اخذ اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه) ، پرداخت کل بدهی الزامی می باشد. لطفا جهت پرداخت کل بدهی خود اینجا کلیک کنید.

* دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران که ساکن شهرهایی غیر از تهران می باشند می توانند به اداره رفاه و تعاون نزدیکترین دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت خود مراجعه نمایند و تسویه حساب رفاه دانشجویان را دریافت دارند.

تسویه حساب دانش آموختگان
کلیه دانشجویان بعد از اتمام تحصیل جهت تسویه حساب نهایی پس از اخذ فرم میزان بدهی از امور دانشجویی دانشکده خود به اداره رفاه و تعاون واحد تسویه حساب اداره رفاه و تعاون مراجعه نمایند .

دستورالعمل نحوه بازپرداخت تسهيلات اعطايي صندوق رفاه دانشجويان

فرمهای مرتبط

برای دریافت تسهیلات رفاهی حتما باید تعهد محضری ارائه شده باشد که با استفاده از فرم زیر استفاده می شود.

فرم_تعهد_محضري_سال_1398

فرم اعلام عدم استفاده از تسهیلات ارزی