مکانهای توزيع ناهار

- سلف سرویس دانشکده دندانپزشکی

- خوابگاه کوی دختران و پسران

مکان های توزیع صبحانه و شام

در حال حاضر شام و صبحانه دانشجویان در خوابگاههای ذیل توزیع می گردد :

-         خوابگاههای کوی دختران و پسران

-         خوابگاههای انقلاب (1،2،5،6)

-         خوابگاه وصال

-         خوابگاه انقلاب 8

-         خوابگاه 16 آذر

-         خوابگاه سمیه

-         خوابگاه حافظیه

-         خوابگاه متأهلین (فقط شام و صبحانه توزیع می گردد)

زمان توزیع غذا

ساعت توزیع ناهار:

ناهار در سلف سرویس ها از ساعت 11:30 الی 13:45 و در مجتمع خوابگاههای کوی از ساعت 12 الی 13:45 توزیع می گردد.

دانشجویانی که غذا رزرو دارند چنانچه پس از اتمام ساعت توزیع غذا (13:45) جهت دریافت غذا مراجعه نمایند، اداره تغذیه هیچگونه مسئولیتی در قبال تحویل غذا به ایشان ندارد.

جهت دانشجویانی که موفق به رزرو غذا نشده اند، صرفاً در صورت موجود بودن غذا (ناهار) از ساعت (13:45 الی 14) به صورت روز فروش به قیمت هر پرس 30/000 ریال توزیع می گردد.

تذکر: اداره تغذیه هیچگونه تعهدی در قبال ارائه غذای روز فروش به دانشجویان ندارد.

ساعت توزیع غذا مطابق با آیین نامه تغذیه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی می باشد و دانشجویان مکلف اند فقط در بازه زمانی تعریف شده به سلف سرویس مراجعه نمایند و پس از ساعت 14 اداره تغذیه در قبال ارائه غذا هیچگونه مسئولیتی ندارد.

ساعت توزیع صبحانه و شام در خوابگاهها:

وعده صبحانه و شام به طور همزمان در خوابگاه کوی از ساعت 18 الی 19:45 توزیع می گردد.

در سایر خوابگاهها توزیع شام از ساعت 18 الی 19 می باشد.

پس از پایان زمان توزیع غذا صرفا در صورت موجود بودن غذا، به مدت 15 دقیقه غذا به دانشجویانی که فاقد رزرو می باشند به قیمت هر پرس  30/000 ریال ارائه می گردد.

تذکر: دانشجویانی که غذا رزرو نموده اند چنانچه پس از اتمام ساعت توزیع شام جهت دریافت غذا مراجعه نمایند، اداره تغذیه هیچگونه مسئولیتی در قبال تحویل غذا به ایشان ندارد.

تذکر:

غذای روز فروش (ناهار و شام) تنها با ارائه کارت دانشجویی و در صورت داشتن اعتبار کافی   (بیش از 30/000 ریال) ارائه خواهد شد.

تذکر :

غذای رزرو شده در هر سلف فقط در آن سلف ارائه خواهد شد و ارائه غذا در سلف های دیگر امکان پذیر نیست.

تذکر:

غذای روزفروش (ناهار) در سلف سرویسها و مجتمع کوی رأس ساعت 13:45 در صورت موجود بودن ارائه خواهد شد و از مراجعه زودتر و ایجاد ازدحام در سلف سرویس برای دریافت غذای روزفروش اجتناب نمایید.

لازم به ذکر است غذای رزرو شده تنها در صورت حضور خود دانشجو و در موعد مقرر به ایشان تحویل می گردد. لذا خواهشمند است کارت تغذیه خود را به هیچ عنوان در اختیار دانشجویان دیگر و یا سایر افراد قرار ندهید.

تذکر مهم:

دانشجویان گرامی لازم است در نگهداری اطلاعات مربوط به اتوماسیون تغذیه (نام کاربری و رمز عبور) دقت لازم را مبذول نمایند و در غیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی به عهده اداره تغذیه نمی باشد.

دانشجویان جدیدالورود :

دانشجویان جدیدالورود چنانچه تمایل به استفاده از غذای دانشجویی دارند می بایست به طریق ذیل عمل کنند:

1- مراجعه به سامانه اتوماسیون تغذیه به آدرس   https://food.tums.ac.ir

2- ورود به سامانه از طریق تایپ شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان پسورد

3-افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق اینترنت : در سامانه اتوماسیون تغذیه گزینه افزایش اعتبار را انتخاب کرده و پس از تایپ مبلغ مورد نیاز، آن را تأیید نموده و سپس روی گزینه پرداخت کلیک کنید. سپس شماره کارت شتاب و رمز خود را وارد نموده و سپس مجدداً گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.

4- از طریق دستگاههای پوز مستقر در سلف سرویس های دانشجویی، کوی دختران و پسران و  با استفاده از کارتهای عضو شتاب

رزرو غذا

رزرو اینترنتی از طریق سامانه اتوماسیون تغذیه به آدرس  https://food.tums.ac.ir

توجه داشته باشید:

رزرو غذا برای هفته بعد از روز شنبه تاساعت 24  روز سه شنبه هر هفته امکان پذیر است و هرگونه تغییر در رزرو هفته بعد صرفاً تا ساعت 24 روز سه شنبه هر هفته میسر می باشد. چنانچه در این بازه زمانی موفق به رزرو غذا نشوید امکان رزرو غذا در روز چهارشنبه به هیچ وجه وجود ندارد.

* دقت کنید مبلغ اعتبار موجود در کارت شما کمتر از مبلغ وعده هایی که می­خواهید رزرو شود، نباشد و حتماً به موقع نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایید.

* نرم افزار اتوماسیون قابلیت رزرو غذا تا سه هفته بعد را دارند.

تذکر مهم : پیش از رزرو، سلف مربوطه را مطابق لیست زیر انتخاب نمائید:

محل توزیع غذا

انقلاب 5

متاهلین

نحوه تحویل غذا :

• دانشجویان عزیز می توانند وعده هاي غذایی را که رزرو کرده اند در روز مربوطه ودر محل و زمان مقرر با استفاده از دستگاه تحویل غذا، دریافت نمایند. پس حتماً کارت هوشمند خود را همراه داشته باشید.
  • وعده غذایی رزرو شده فقط در همان سلفی که رزرو انجام گرفته قابل تحویل است.
  • رزرو و تحویل شام و صبحانه فقط برای دانشجویان ساکن خوابگاه امکان پذیر می باشد.

نکات بسیار مهم :

1- به اطلاع دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند می رساند، به دلیل عدم امکان عودت وجه موجود در کارت تغذیه دقت کنید  موجودی کارت در هنگام فارغ التحصیلی صفر باشد.

2- دانشجویان ساکن خوابگاه، در صورت عدم امکان رزرو غذا در سامانه تغذیه یا عدم امکان دریافت غذای روز فروش ، حتما قبل از تماس با اداره تغذیه  از وجود مشخصات خود در سامانه اسکان خوابگاه اطمینان حاصل نمایند.

شماره تماس اسکان پسران :                        88002522

شماره تماس اسکان دختران :                       88002654