مهدی کریمی موفق به کسب مدال برنز رشته برپی در مسابقات منطقه 10 وزارت بهداشت شد

مهدی کریمی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات برپی منطقه ۱۰ دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، موفق به کسب مدال برنز و عنوان سومی این دوره از رقابت ها شد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: مهدی کریمی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، توانست در بین شرکت کنندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی ایران، بهزیستی و شهید بهشتی مدال برنز این دوره از مسابقات را از آن خود کند.
این مسابقات در اسفند ماه 99، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و تیم های شرکت کننده به صورت مجازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
توضیح اینکه، سیدمحمد موسوی مربیگری و حسین صارمی سرپرستی تیم دانشگاه در این مسابقات را بر عهده داشتند.
خبرنگار: معصومه فتحعلی زاده

مطلب قبلی حضور کادر درمان دانشگاه در جشنواره بازی های زمستانی شهرداری تهران در توچال
مطلب بعدی دلنوشته دکتر محمدمهدی میری تقدیم به شهدای مدافع سلامت دانشگاه
بدون رتبه