کارگاه مجازی آموزش مقاله نویسی، برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه مجازی آموزش مقاله نویسی را برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این کارگاه آموزشی ویژه عموم دانشجویان و در روزهای پنجشنبه و جمعه 13 و 14 آذر 99 از ساعت 14 تا 18 بصورت آنلاین برگزار و در آن به قسمت های انتهایی مقاله و مراحل نهایی نوشتن انواع مقاله پرداخته می شود.
این وبینار داری مدرک معتبر از مرکز پژوهش های علمی بوده و نرگس سیستانی مدرس مقاله نویسی به تشریح سرفصل های: انواع مقاله ها، ساختار مقاله، ساختار imrad، انواع سابمیت ها و نحوه نگارش مقاله، خواهد پرداخت.
با توجه مسئولیت اجتماعی انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی، شرکت در این وبینار برای عموم دانشجویان و علاقمندان دارای پیش زمینه مقاله نویسی آزاد بوده و برای ثبت نام می توانند به آدرس  https://registeretdc.irمراجعه کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه مقاله نویسی، اینجا کلیک کنید.
خبرنگار: فریده فرید

3.2