کارگاه آنلاین ارتباط موثر و همدلی ویژه همتایاران سلامت روان توسط مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان، کارگاه آنلاین یک روزه را با عنوان ارتباط موثر و همدلی ویژه همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این کارگاه آنلاین روز سه شنبه 31 تیر 99 از ساعت 13 تا 14:30 با تدریس مریم درخشان نژاد کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و مسئول گروه همتایاران سلامت روان برگزار شد.
این کارگاه بدنبال سلسله کارگاه های توانمندسازی دانشجویان همتایار سلامت روان، با هدف افزایش آگاهی دانشجویان همتایار و سپس بصورت آموزش آبشاری به سایر دانشجویان زیرگروه همتایار، انجام شد.
درخشان نژاد در این کارگاه ضمن اشاره به معنی ارتباط و لزوم یادگیری مهارت های ارتباطی و همدلی، در خصوص اجزای ارتباط، نحوه ارتباط با افراد صمیمی و موانع ارتباطی توضیحاتی ارائه داد.
وی گفت: گوش دادن فعال به عنوان یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در انواع ارتباط است که شامل عناصری چون بازسازی عبارت ها، توضیح خواستن، بازخورد دادن و تماس مداوم چشمی است.
کارشناس مرکز مشاوره همچنین در خصوص انواع ارتباطات (کلامی و غیر کلامی) و قوانین بیان موثر، مطالبی بیان کرد.
در پایان کارگاه، شرکت کنندگان و مدرس با بحث های چالشی در خصوص مشکلات روابط بین فردی در میان دانشجویان، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی بازدید رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از خوابگاه دانشجویان بین الملل نرگس
مطلب بعدی مراسم بازنشستگی علی آخته مسئول دبیرخانه مدیریت امور خوابگاه ها برگزار شد
5.0