چهارمین کارگاه آنلاین روانشناختی مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان چهارمین کارگاه روانشناختی را با عنوان تاب آوری، قصه باد و بید حتی دوران کووید ۱۹، ویژه دانشجویان و دانشگاهیان علوم پزشکی تهران و در فضای اسکای روم برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و بهبود سطح روابط، اقدام به برگزاری 5 مجموعه کارگاه روانشناختی ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید و همچنین سایر عموم مردم کرده است.
براین اساس، کارگاه آنلاین روانشناختی «تاب آوری، قصه باد و بید حتی در دوران کووید ۱۹» روز سه شنبه ۲۹ مهر 99 با تدریس دکتر نغمه تقوی مشاور و روان درمانگر مرکز مشاوره در فضای اسکای روم به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc و از ساعت 17 تا 19 برگزار خواهد شد.
سرفصل های مورد بحث در این کارگاه شامل: مفهوم تاب آوری و ارزیابی آن بر اساس آزمون های معتبر و همچنین تکنیک های پرورش تاب آوری بصورت فعالیت و کاربرگ مورد بحث قرار می گیرد.
توضیح اینکه، دکتر محمدرضا مقدسی مدیر خانه تاب آوری ایران بصورت میهمان در این کارگاه حضور خواهد داشت.
علاقمندان برای شرکت در این کارگاه ها می توانند در روز و ساعت تعیین شده به صفحه اسکای روم بالا مراجعه و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز به آدرس consulting_center_tums@ مراجعه کنید.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی فعالیت مجدد کانون دانشجویی خیریه مینروا آغاز شد
مطلب بعدی مرحله دوم اولین همایش ورزش های همگانی مجازی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود
5.0