پیام تصویری مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی به دانشجویان جدید دانشگاه

دکتر بیتا عظیمی مشاور مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی، مقدم نودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را تبریک و این مرکز را به دانشجویان معرفی کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: دکتر بیتا عظیمی به نمایندگی از مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان، ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه تبریک گفت و در ادامه به معرفی مرکز و خدمات قابل ارائه پرداخت.
وی همچنین، توضیحات مختصری درخصوص استرس و انواع آن، مدیریت هیجان های خوشایند و ناخوشایند و پدیده فضای مجازی، ارائه و تصریح کرد: مرکز مشاوره و راهنمایی در 3 حوزه پیشگیری از آسیب ها، درمان (توسط روانپزشک، روانشناس، مشاور و مددکار) و بازتوانی پس از آسیب، به دانشجویان دانشگاه خدمات ارائه می کند.

مطلب قبلی وبینار آشنایی با زنجیره تامین و نقش آن در صنعت پخش دارو، برگزار می شود
مطلب بعدی جلسه جمع خوانی آموزش پزشکی برگزار می شود
5.0