پنجمین کارگاه آموزشی آنلاین ویژه هفته سلامت روان با تدریس دکتر لادن فتی برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه همزمان با هفته سلامت روان، کارگاه آموزشی آنلاین را باعنوان فرصت ها و چالش ها، در فضای اسکای روم برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: پنجمین کارگاه آنلاین مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سومین روز از برگزاری «دومین همایش کشوری نیک زیستی» با محوریت نیک زیستی جوانان در دوران کووید ۱۹ و با موضوع فرصت ها و چالش ها، روز سه شنبه 22 مهر 99 از ساعت 13 تا 15 به صورت مجازی و تدریس دکتر لادن فتی (روانپزشک) برگزار شد.
دکتر فتی ضمن ارایه تاریخچه ای از خدمات مشاوره ای بصورت آنلاین، انواع فضای ارایه خدمات مشاوره ای آنلاین را توضیح داد و همچنین به مساله اخلاقیات حرفه ای در این نوع خدمات اشاره کرد.
وی در ادامه، مهارت های لازم برای خدمات مشاوره ای آنلاین را مورد بررسی قرار داد و همچنین به درمان ها و شیوه های مداخلاتی که اثر گذاری بیشتری دارند پرداخت.
وی همچنین در پایان کارگاه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.
توضیح اینکه، مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان معاونت دانشجویی فرهنگی به مناسبت هفته سلامت روان، از 20 مهر به مدت 3 روز، کارگاه هایی برای متخصصان و همچنین عموم دانشجویان برگزار کرد و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز مشاوره به آدرس@consulting_center_tums مراجعه کنند.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی برگزیدگان مسابقه جذاب نگاره نویس معرفی شدند