پنجمین و آخرین کارگاه آنلاین روانشناختی مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی، بنجمین کارگاه روانشناختی را با عنوان نیاز من نیاز تو، ویژه دانشجویان و دانشگاهیان علوم پزشکی تهران و در فضای اسکای روم برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و بهبود سطح روابط، اقدام به برگزاری 5 مجموعه کارگاه روانشناختی ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید و همچنین سایر عموم مردم کرده است.
براین اساس، آخرین جلسه از کارگاه های فوق باعنوان: «نیاز من، نیاز تو» روز سه شنبه 20 آبان 99 با تدریس دکتر پرویز میرزاخانی دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی در فضای اسکای روم معاونت به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc  و از ساعت 17 تا 19 برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای شرکت در این کارگاه می توانند در روز و ساعت تعیین شده به صفحه اسکای روم بالا مراجعه و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز به آدرس consulting_center_tums@ مراجعه کنید.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی ثبت نام وام دستیاری دانشجویان مجرد ورودی سال های 96 و ماقبل آن، آغاز شد
مطلب بعدی فراخوان مدیریت تربیت بدنی از دانشجویان برای شرکت در مسابقات سوارکاری دانشگاه های استان های تهران و البرز
بدون رتبه