جستجو خبر

فراخوان پنجمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار

جشنواره مصادف با روز جهانی خودمراقبتی و هم زمان با هشتمین سمپوزیوم با هدف تشویق و ترویج فرهنگ خود مراقبتی، آگاهی بخشی و ارتقای آموزش بیمار و جامعه در سطح ملی در حال برگزاری است.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: به گزارش روابط عمومی پنجمین جشنواره ملی خود مراقبتی و آموزش بیمار شرکت در جشنواره برای تمامی دست اندرکاران خود مراقبتی و فعالان آموزش بیمار در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی، سازمان های مردم نهاد، ارگان ها و سازمان های خصوصی و دولتی، تولیدکنندگان انواع رسانه های دیجیتالی و اپلیکیشن های تلفن همراه، هنرمندان، اساتید و دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی علاقه مند آزاد است.
متقاضیان تا دوم مردادماه سال 99 برای شرکت در جشنواره می بایست به سایت چهارمین جشنواره ملی خود مراقبتی و آموزش به بیمار به آدرس www.scpe.tums.ac.ir مراجعه و مطابق راهنمای شرکت در جشنواره، اقدام کنند.
موضوع یا محورهای جشنواره، همان محورهای سمپوزیوم است و آثار مورد پذیرش در زمینه های زیر می باشد.
آثار مکتوب (بروشور، کتاب، لیفلت، پوستر)
آثار دیداری و شنیداری (پادکست، موسیقی، افکت های صوتی، فیلم)
هنرهای تجسمی (معماری، نقاشی، تصویر سازی، عکاسی، خطاطی)
تولیدات هنری (مولتی مدیا)