طرح سنجش سلامت روان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان طرح سنجش سلامت روان دانشجویان ورودی سال 99-98 دانشگاه را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: بمنظور ارزیابی سلامت جسمانی و روانی دانشجویان، معاونت دانشجویی فرهنگی هرساله طرح غربالگری دانشجویان جدید را اجرا می کند.
مریم درخشان نژاد روانشناس ارشد بالینی و مسئول برگزاری طرح سلامت روان دانشجویان در این خصوص گفت: سنجش سلامت روان یکی از برنامه های مرکز مشاوره دانشجویی برای دانشجویان ورودی جدید در تمامی رشته ها است که از طریق ابزارهایی نظیر انجام تست و همچنین مصاحبه بالینی با روانشناس و روانپزشک انجام می شود.
وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته این طرح روزانه با حضور گروهی متشکل از 3 روانشناس و 2 روانپزشک، در محل معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار و در این طرح با کمک ابزارهای ذکر شده، به بررسی سلامت روان دانشجویان پرداخته و ضمن ارزیابی در صورت نیاز، خدمات روان شناختی پیشگیرانه و یا اورژانسی به دانشجویان ارائه شد.
توضیح اینکه، این طرح در سال جاری از 11 آبان ماه آغاز و تا 4 آذر 98 به طول انجامید.
خبرنگار: مهشید آراسته
عکس: حسین شیخ محمدی

مطلب قبلی کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان جدید دانشکده پزشکی با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی برگزار شد
مطلب بعدی مسئولان و کارکنان کالج بین الملل دانشگاه، ساعتی از یک روز پاییزی خود را به ورزش همگانی پرداختند