ششمین و آخرین کارگاه آموزشی آنلاین ویژه هفته سلامت روان برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه همزمان با هفته سلامت روان، در مجموع 6 کارگاه آموزشی آنلاین را با محوریت نیک زیستی جوانان در دوران کووید 19 و در فضای اسکای روم برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: آخرین کارگاه آنلاین مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سومین روز از برگزاری «دومین همایش کشوری نیک زیستی» با محوریت نیک زیستی جوانان در دوران کووید ۱۹ و با موضوع پرورش تاب آوری «ویژه دانشجویان بین الملل و با زبان انگلیسی»، روز سه شنبه 22 مهر 99 از ساعت 16 تا 18 به صورت مجازی و تدریس امید علایی عضو فدراسيون جهاني كوچينگ و انجمن كانادايي روانشناسي مثبت برگزار شد.
علایی در این کارگاه به تعاریف و کاربردهای تاب آوری و تاریخچه مختصری از مطالعات تاب آوری در روانشناسی، بررسی ابعاد مختلف تاب آوری روانی و عوامل پرورش آن، آشنایی با تفکر خوش بینانه و تنظیم احساسات به عنوان دو عامل اساسی و ... پرداخت.
وی همچنین در پایان کارگاه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.
در انتها و بعد از پرسش و پاسخ شرکت کنندگان، دکتر نغمه تقوی دبیر علمی همایش ضمن اعلام برنامه های آتی برای دانشجویان بین الملل، از تمامی دست اندرکاران برگزاری دومین همایش نیک زیستی جوانان، تشکر و با ایراد سخنانی درخصوص همایش و کارگاه های برگزار شده، همایش پایان یافت.
توضیح اینکه، مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان معاونت دانشجویی فرهنگی به مناسبت هفته سلامت روان، از 20 مهر به مدت 3 روز، در مجموع 6 کارگاه برای متخصصان و همچنین عموم دانشجویان برگزار کرد و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز مشاوره به آدرس@consulting_center_tums مراجعه کنند.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی پنجمین کارگاه آموزشی آنلاین ویژه هفته سلامت روان با تدریس دکتر لادن فتی برگزار شد
مطلب بعدی برترین های مسابقه تیراندازی بانوان دانشگاه در هفته تربیت بدنی معرفی شدند
2.5