دکتر پورغریب: دانشجویان موثر و کلیدی در فعالیت های فرهنگی تشویق شوند

جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی باحضور اعضا، بصورت مجازی برگزار شد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این جلسه با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی و رئیس کمیته ناظر بر نشریات، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر فاطمه خوشنوا دبیر کمیته، دکتر حمیدرضا نمازی و دکتر محمد کیاسالار اعضای هیأت علمی، هادی اقبالجو عضو دانشجویی و فرزاد سلطانپور مسئول دبیرخانه نشریات دانشجویی، بصورت مجازی در بستر اسکای روم معاونت در روز شنبه 8 آذر 99 برگزار شد.
درابتدای جلسه دکتر پورغریب ضمن تسلیت شهادت دکتر فخری زاده، بر تقویم دار شدن فعالیت های فرهنگی دانشجویان تأکید کرد.
وی همچنین عنوان کرد: تشویق دانشجویان موثر و کلیدی در فعالیت های فرهنگی، رونق فعالیت های فرهنگی را به دنبال خواهد داشت.
از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه می توان به: هدایت نشریات دانشجویی به فعالیت در حوزه سلامت، افزایش اطلاع رسانی در فضای مجازی پیرامون جشنواره تیتر 12، تماس با دانشجویان و اطلاع رسانی فردی جشنواره نشریات و ... اشاره کرد.
خبرنگار: فرزاد سلطانپور

5.0