دومین کارگاه آنلاین روانشناختی ویژه کارکنان دانشگاه برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی در راستای ارتقای سطح آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین کارگاه روانشناختی را با عنوان «خود مراقبتی روانشناختی» برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان، دومین کارگاه آموزشی روانشناختی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران را بصورت آنلاین، با عنوان «خود مراقبتی روانشناختی» و با تدریس مجید مردی کارشناس ارشد روانشناسی و روان درمانگر مرکز مشاوره، برگزار می کند.
این کارگاه روز دوشنبه 19 آبان 99 از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در فضای اسکای روم معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار و علاقمندان برای ثبت نام و شرکت در کارگاه می توانند فرم پیش تست کارگاه را از طریق لینک vsca.tums.ac.ir/pretest تکمیل و ارسال کنند.
همچنین، ثبت نام کنندگان می توانند در ساعت تعیین شده با مراجعه به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc و انتخاب گزینه مهمان، در این کارگاه شرکت کنند.
توضیح اینکه، این کارگاه دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت بوده و ثبت نام کنندگان می بایست در پایان جلسات، با ورود به لینک vsca.tums.ac.ir/posttest، فرم مربوطه را تکمیل و ارسال کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه های روانشناختی مرکز مشاوره ویژه کارکنان دانشگاه، اینجا کلیک کنید.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی کلاس آموزش گروه کُر دانشجویان دانشگاه بصورت آنلاین برگزار شد
مطلب بعدی کسب مدال طلای دانشجوی دانشگاه در اولین همایش مجازی ورزش های همگانی وزارت بهداشت
4.0