جلسه غیرحضوری ستاد مرکزی شورای انضباطی وزارت بهداشت با دبیران دانشگاه های علوم پزشکی مناطق 9 و 10 آمایش کشوری برگزار شد

بمنظور بررسی کاربردی شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان، کاربرگ های ابلاغی شورای مرکزی و پرونده ها منتخب دانشگاه های علوم پزشکی، کارگاه آموزشی بصورت ویدئو کنفرانس برای مناطق نه و ده آمایش کشوری برگزار شد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این کارگاه آموزشی در روزهای 11 و 12 شهریور 99 از ساعت 8 تا 13 با حضور دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت و دبیران دانشگاه های علوم پزشکی مناطق 9 (مشهد، بیرجند، گناباد، بجنورد، اسفراین، نیشابور و تربت جام) و 10 (تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم بهزیستی) بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در این کارگاه مهندس میرغنی سیدصومعه دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه کارشناسان دفتر شورا، به بحث و بررسی موارد پیشنهادی و مورد نظر در خصوص شیوه نامه اجرایی با دبیر شورای مرکزی پرداخت و در ادامه، شرکت کنندگان به بیان نقطه نظرات خود برای بهبود عملکرد و ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده های انضباطی پرداختند.
همچنین در این جلسه، موارد مطرح شده از سوی ستاد وزارت بهداشت نیز در بین دبیران شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت و با بحث و تبادل نظر به رفع ابهامات پرداخته شد.
خبرنگار: اصغرنژاد

مطلب قبلی اطلاعیه وضعیت اسکان دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران
مطلب بعدی جلسه شورای معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه با معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها برگزار شد
4.0