ثبت نام سری دوم بیمه سلامت دانشجویان Ph.D و مقطع تخصصی آغاز شد

طبق اعلام اداره رفاه و تعاون دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرتال ثبت نام بیمه سلامت دانشجویان مقاطع تخصصی و Ph.D از 19 مرداد 99 باز می شود.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: فریده باشی رئیس اداره رفاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: سامانه ثبت نام بیمه سلامت و دریافت وام بیمه در سری اول ثبت نام، 7 مرداد ماه به پایان رسید که باتوجه به تقاضای دانشجویانی که موفق به ثبت نام بیمه و دریافت وام بیمه نشده اند، این پرتال از روز یکشنبه 19 مرداد 99 تا روز شنبه 15 شهریور ماه باز و امکان ثبت نام دانشجویان وجود خواهد داشت.
بر این اساس، دانشجویانی که به اداره رفاه تعهد محضری ارائه داده اند می توانند با مراجعه به پرتال اداره رفاه به نشانی refah.tums.ac.ir و وارد کردن شماره دانشجویی و کد ملی، ضمن ثبت نام بیمه، از خدمات ارائه وام بیمه نیز بهره مند شوند.
توضیح اینکه، دانشجویانی که نمی توانند وارد پرتال شوند و یا دانشجویان متاهلی که تاکنون وضعیت تاهل خود را اعلام نکرده اند، می توانند با شماره تلفن 64432519 تماس و یا به ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی واقع در خیابان قدس، شماره 21، طبقه سوم، اداره رفاه و تعاون دانشجویان مراجعه کنند.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی

2.0