برگزاری کارگاه های آنلاین روانشناسی در مواجهه با دوران شیوع کووید 19

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه کارگاه های آنلاین با موضوعات مرتبط با کووید 19 از طریق اسکای روم را برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: با شیوع ویروس کرونا، جوامع با هیجانات بسیاری روبرو شده اند که منجر به بروز عوارض روانشناختی ازجمله: خلق منفی، نا امیدی و ... شده است.
از این رو مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی ناشی ازاین دوران، اقدام به برگزاری 12 مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه دانشجویان، دانشگاهیان و سایر عموم مردم با موضوعات مرتبط با آن کرده است.
این کارگاه ها از 14 اردیبهشت 99 آغاز و تا 22 خرداد ماه با تدریس روانشناسان مرکز در فضای اسکای روم به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc از ساعت 10 تا 11 برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه ها می توانند در ساعت و روزهای تعیین شده به صفحه اسکای روم مراجعه و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز به آدرس@consulting_center_tums  مراجعه کنید.
توضیح اینکه، برای دریافت اطلاعیه و جدول زمان بندی کارگاه های مرکز مشاوره باموضوع کرونا، اینجا کلیک کنید.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی نشست شورای معاونان فرهنگی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه با معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها برگزار شد
مطلب بعدی دکتر پورغریب: وجود راه ارتباطی مستقیم بین دانشجویان و مسئولین باعث ارتقای امکانات و خدمات دانشگاه به دانشجویان می شود
1930 رتبه بندی این مطلب:
3.6