بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از پروژه های مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه

مهندس رحیمی به همراه جمعی از مسئولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه های تازه تأسیس و نیز پیشرفت سایر پروژه های عمرانی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

گالری عکس
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این بازدید روز دوشنبه 13 مرداد 99 با حضور مهندس بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه وزارت متبوع، دکتر محمود صمدپور مدیر برنامه ریزی، ارزیابی و بهبود عملکرد صندوق، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر سیدرضا حسینی مشاور اجرایی معاونت و جمعی از همکاران و کارشناسان فنی معاونت از ساختمان خوابگاهی تازه تأسیس بوستان 6 پسران و کتابخانه جدید کوی و همچنین پروژه های در دست احداث خوابگاه گلستان 2 و 5 دختران و بوستان های 3 و 4، با هدف بررسي آخرین وضعيت پیشرفت پروژه ها و پیگیری های لازم انجام شد.
در این بازدید دکتر پورغریب، توضیحاتی درخصوص فعالیت های انجام شده برای راه اندازی پروژه ها و مشکلات موجود ارائه داد.
همچنین با مذاکرات انجام شده، مهندس رحیمی قول مساعدت مالی به منظور پیشرفت سریع تر پروژه ها و راه اندازی خوابگاه ها را داد.
خبرنگار: وجه الله دوستی

بدون رتبه