اولین کارگاه آنلاین مرکز مشاوره دانشجویان با عنوان مدیریت خُلق منفی در روزهای کرونایی برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین کارگاه خود را با عنوان مدیریت خُلق منفی در روزهای کرونایی، از طریق فضای اسکای روم برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: اولین کارگاه آنلاین مرکز مشاوره دانشجویی با موضوع مدیریت خلق منفی در روزهای کرونایی از طریق اسکای روم و توسط زهرا بیان کارشناس ارشد روانشناسی روز یکشنبه 14 اردیبهشت 99 از ساعت 10 تا 11 برگزار شد.
بیان در این کارگاه به تفاوت تعریف خُلق، عاطفه، احساس و هیجان پرداخت و عوامل ایجاد کننده خُلق منفی در روزگار بحران کرونایی را مورد بررسی قرار داد.
وی، شناخت خلق منفی که حالت نافذ پایدار هیجانی است و همه انسان ها ممکن است در زندگی خود تجربه کنند را به عنوان مهمترین بخش مدیریت آن دانست.
روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان همه گیری کرونا در جهان و بالا رفتن آمار مرگ و میر را باعث نگرش منفی افراد عنوان کرد و گفت: عدم شناخت و مدیریت آن منجر به وجود آمدن یک حالت هیجانی پایدار درونی منفی می شود که در صورت ادامه به افسردگی ختم خواهد شد.
وی افزود: برای مدیریت خُلق لازم است افکارمان را درباره کرونا مورد بررسی قرار دهیم و نقش حمایت های بیرونی و پرداختن به فعالیت های شادی آور به عنوان فعال ساز های روان را در رأس امور قرار دهیم.
توضیح اینکه، برگزاری کارگاه های آنلاین با مضامین مرتبط با شیوع ویروس کرونا تا 22 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز مشاوره به آدرس@consulting_center_tums   مراجعه کنید.
خبرنگار: مهشید آراسته

مطلب قبلی سعید رضایت: استعدادهای خوبی از میان دانشجویان برای گروه کُر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران کشف شد
مطلب بعدی نشست ماهانه کمیته تغذیه معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد
بدون رتبه