طراحی سایت
به سایت امور دانشجویی خوش آمدید

برنامه غذايي صبحانه دانشجويي در شهریور ماه اعلام شد

برنامه صبحانه دانشجویی از 4 شهریور ماه تا 31 شهریور ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد. ...

برنامه غذايي ناهار دانشجويي در شهریور ماه اعلام شد

برنامه ناهار دانشجویی از 4 شهریور ماه تا 31 شهریور ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد.

برنامه غذايي شام دانشجويي در شهریور ماه اعلام شد

برنامه شام دانشجویی از 4 شهریور ماه تا 31 شهریور ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد.
آیین نامه کتابخانه های دانشجویی

آیین نامه داخلی کتابخانه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نظر به اهمیت کتاب و کتابخانه و به منظور استفاده بیشتر و کارآمدتر از امکانات موجود در کتابخانه های دانشجویی دانشگاه ، حفظ و نگهداری منابع و اعمال روشهای یکنواخت و هماهنگ در خدمات امانت مواد کتابخانه ای به کلیه اعضای کتابخانه ها این آیین نامه در شورای سیاستگزاری کتابخانه های دانشجویی مطرح و به تصویب رسیده است و قابل اجرا می باشد .

تعریف کتابخانه دانشجویی:

مخزن کتابهایی است که پس از تصویب در شورای کتابخانه های دانشجویی خریداری شده و شامل کتابهای علمی تمام رشته­های دانشگاهی علوم پزشکی تهران و کتابهای مذهبی ، فرهنگی و تاریخی می­باشد .

اهداف کتابخانه دانشجویی :

پرکردن اوقات فراغت و اعتلای بنیه علمی دانشجویان و نیز فراهم آوردن زمینه­ های تداوم علم آموزی در محیط خوابگاه و در سطحی بالاتر ایجاد فضای آموزشی مناسب که مکمل فضای آموزشی محیط دانشگاه می­باشد .

شرایط عضویت :

1. 2 قطعه عکس 4*3 (پشت نویسی شده)

2. تکمیل فرم عضویت

3. اصل و کپی کارت دانشجویی معتبر

دستورالعمل­ها :

1ـ کارت عضویت کتابخانه فقط برای دانشجویان ساکن خوابگاه­های دانشگاه علوم پزشکی تهران صادر می­گردد .

2ـ کتابهای مرجع (اطلس­ها ، فرهنگ­ها ، دائره المعارفها ، کتابشناسی ها ، سالنامه ها و...) فقط برای مطالعه در سالن مطالعه و با کارت دانشجویی معتبرمی باشد .

3ـ به منظور جلوگیری از بروز هر گونه مشکل در هنگام تسویه حساب پایان دوره تحصیلی، تحویل کتاب فقط با ارایه اصل کارت عضویت کتابخانه امکان­ پذیر می­باشد و با ارایه کارتهای دیگر نظیر کارت دانشجویی ، کارت سکونت خوابگاه و غیره امکان­ پذیر نمی­باشد .

تبصره: در صورت مفقود شدن کارت عضویت ، در این خصوص از تمامی کتابخانه­ های خوابگاه­های دیگر استعلام می­گردد و پس از صدور کارت المثنی (فقط یک مرتبه) شماره کارت مفقود شده به تمامی کتابخانه­ ها اعلام می­گردد و در صورت مفقود شدن کارت عضویت المثنی، کارت باطل می­گردد .

4ـ کتاب فقط به دارنده کارت عضویت امانت داده می­شود و دیگران نمی­توانند با استفاده از کارت وی از کتابخانه ، کتاب دریافت نمایند .

5ـ به هر دانشجو با ارایه کارت عضویت دو جلد کتاب علمی و یک جلد کتاب فرهنگی امانت داده می­شود .

6ـ مهلت بازگرداندن کتاب 10 روز است و کارت عضویت فقط به خود شخص تحویل داده می­شود .

7ـ تمدید مدت استفاده از کتاب منوط به تأیید مسؤول کتابخانه ، عدم نیاز دانشجویان دیگر و سابقه خوب دانشجو در تحویل به موقع کتاب می­باشد .

8ـ تمدید مدت استفاده از کتاب حضوری صورت می­گیرد و از طریق تلفن و یا پیغام امکان­ پذیر نمی­باشد .

9ـ مسؤولیت حفظ کتاب به عهده گیرنده کتاب می­باشد و در صورت مفقود شدن باید شخصاً عین کتاب یا آخرین ویرایش را تهیه و به کتابخانه تحویل نماید. در صورت عدم وجود کتاب مفقود شده در بازار، کتاب معادل از نظر محتوایی باید خریداری شود .

10ـ عدم تحویل کتاب و سرباززدن از عودت آن ، مشمول ابطال کارت عضویت کتابخانه و جلوگیری از تسویه حساب پایان دوره تحصیلی می­باشد .

تبصره: در پایان هر سال تحصیلی مسؤول کتابخانه موظف به تحویل اسامی افرادیکه تا مهلت مقرر کتابهای امانت گرفته شده را به کتابخانه مربوطه تحویل نداده­اند به اداره خوابگاهها جهت عدم صدور تسویه حساب می­باشد .

11ـ در خصوص افرادیکه برای عودت کتاب با تأخیر به کتابخانه مربوطه مراجعه می­نمایند ، مطابق با دستورالعمل زیر رفتار می­شود:

الف) در صورت تأخیر برای بار اول ، به ازای هر روز تاخیر 2000 ریال دریافت می شود .

ب) در صورت تأخیر برای بار دوم ، علاوه بر جریمه نقدی ، عضویت فرد برای مدت یک هفته به حالت تعلیق در می آید .

ج) در صورت تأخیر برای بار سوم ، علاوه بر جریمه نقدی ، عضویت فرد به مدت یک ترم تحصیلی تعلیق می گردد .

د) در صورت تاخیر تأخیر بیش از چهار مرتبه ، ابطال کامل کارت .

12ـ تحویل گیرنده کتاب حق صدمه زدن ، نوشتن و یا علامت زدن در داخل کتاب و پاره کردن کتاب را ندارد و در صورت ارتکاب به این اعمال ، باید نسبت به جبران خسارت اقدام نماید .

13ـ در ایام تعطیلات نوروزی و درایام تعطیلات تابستانی هیچگونه کتابی امانت داده نخواهد شد .

14ـ مسؤولین کتابخانه ­ها مسؤول حسن اجرا دقیق آیین­ نامه می­باشند و در صورت مشاهده نقض قانون موظفند مراتب را کتباً به ریاست  کتابخانه های دانشجویی اطلاع دهند تا زمینه پیگیری فراهم گردد .

15ـ هر نوع تغییر در وضعیت آموزشی دانشجویان از قبیل انتقال ، انصراف از تحصیل ، جابجایی ، مهمان شدن و نظایر آن منوط به ارائه برگه تسویه حساب از کتابخانه است .