طراحی سایت

برنامه غذايي افطاری دانشجويي در خرداد ماه اعلام شد

برنامه افطاری دانشجویی از 6 خرداد ماه تا 6 تیر ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد.

برنامه غذايي سحری دانشجويي در خرداد ماه اعلام شد

برنامه سحری دانشجویی از 6 خرداد ماه تا 6 تیر ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد.

برنامه غذايي صبحانه دانشجويي در خرداد ماه اعلام شد

برنامه صبحانه دانشجویی از 30 اردیبهشت ماه تا 3 خرداد ماه 96 از سوی اداره تغذیه دانشجویان اعلام شد. ...
مراحل فارغ التحصیلی و صدور مجوز

مراحل انجام تسویه حساب فارغ التحصیلی :

1.  مراجعه کلیه فارغ التحصیلان قدیم و جدید، بورسیه های خارجی و دانشجویان پردیس بین الملل به دانشکده های مربوطه

2.  دریافت فرم میزان بدهی از واحد مذکور سپس مراجعه به ساختمان43

3.  انجام مراحل تسویه در واحدهای مختلف و درنهایت مراجعه به اداره رفاه

4.  ثبت کلیه اطلاعات شناسنامه ای ،اطلاعات  تحصیلی واطلاعات  فارغ التحصیلی  در برنامه صندوق رفاه دانشجویان و صدور فرم میزان بدهی  درصورت داشتن بدهی صدور فیش های بازپرداخت ، اسکن تسویه حساب نهایی در برنامه بعد از امضای رئیس ، ارسال به صندوق رفاه از طریق اتوماسیون و تایید نهایی فرم میزان بدهی توسط کارشناس گروه امور دانشجویان صندوق رفاه

صدور مجوز:

کلیه دانشجویانی که  مراحل تسویه حساب را گذرانده باشند به دور روش می توانند مجوز دریافت دارند:

1. مراجعه حضوری فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران (و کلیه دانشجویان سراسر کشور ) به اداره رفاه و ارسال پیام به گروه امور درآمد صندوق رفاه از طریق کارشناسان اداره رفاه ، جهت اخذ مجوز تسویه حساب ، دریافت  اصل مدرک تحصیلی ، دریافت دانشنامه ، تمدید پروانه  و دریافت گواهی موقت. ( مدت زمان انتظار حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه می باشد )

2. راهنمایی آن دسته از متقاضیان که طی تماس تلفنی درخواست صدور مجوز می نمایند( راهنمایی در خصوص آموزش مراحل ارسال درخواست و تحویل نامه از طریق سایت صندوق رفاه ، به صورت واضح و روشن  توسط کلیه کارشناسان انجام می پذیرد )

* جهت اخذ گواهی موقت ، نداشتن بدهی معوقه و جریمه الزامی است و نیازی به پرداخت کل بدهی نمی باشد. لطفا جهت اطلاع از وضعیت بدهی خود اینجا کلیک کنید.

* توجه : جهت اخذ اصل مدرک تحصیلی ( دانشنامه ( ، پرداخت کل بدهی الزامی می باشد. لطفا جهت پرداخت کل بدهی خود اینجا کلیک کنید.

* دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران که ساکن شهرهایی غیر از تهران می باشند می توانند به اداره رفاه و تعاون نزدیکترین دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت خود مراجعه نمایند و تسویه حساب رفاه دانشجویان را دریافت دارند.