دات نت نیوک
اطلاعیه ها

کتابخانه ی کوی دختران

دانشجویان گرامی : کتابخانه کوی دختران در تعطیلات تابستان باز می باشد.   اداره...

نتایج نهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان اعلام شد

روابط عمومی معاونت دانشجویی: با توجه به برگزاری نهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان در دانشکد...

وام تحصیلی و مسکن نیم سال اول دانشجویان واریز شد

روابط عمومی معاونت دانشجویی: وام تحصیلی و مسکن نیم سال اول 95 - 1394 دانشجویان، بر اساس میزان اعتبا...
معرفی اداره تغذیه



معرفی اداره تغذیه 


اداره تغذیه به عنوان یکی از واحدهای تحت پوشش مدیریت امور دانشجویی بوده و وظیفه اش تهیه و تأمین غذای سالم و بهداشتی برای دانشجویان در قالب برنامه غذایی مدون به منظور برآوردن نیازهای تغذیه ای روزانه آنان مطالق با استانداردهای بین المللی (RDA)، نظارت و کنترل مواد غذایی، شیوه توزیع و ایجاد هماهنگی در ارائه خدمات تغذیه ای می باشد. 


عملکرد اداره تغذیه: 


کارشناسان و ناظرین اداره تغذیه در آشپزخانه دانشگاه مستقر بوده و تمامی مراحل فرآیند طبخ غذا از جمله کنترل بهداشتی تمامی مواد اولیه مصرفی ورودی به آشپزخانه، نگهداری، آماده سازی، شستشو و ضدعفونی کردن مواد اولیه غذایی و مراحل پخت غذا، نحوه ارسال غذا به سلف سرویس ها و روند کار پیمانکار نظارت کامل دارند و گزارشات مربوطه را به رئیس اداره تغذیه اعلام می نمایند. تمامی موارد تخلف پیمانکار توسط مسؤولین مربوطه سریعاً پیگیری شده و اقدامات لازم صورت می پذیرد.

همچنین در تمامی سلف سرویس های دانشجویی، ناظرین اداره تغذیه مستقر بوده و ضمن پاسخگویی به دانشجویان ورفع مشکلات ایشان بر روند کار توزیع غذا، نحوه برخورد توزیع کنندگان غذا با دانشجویان و رعایت بهداشت در هنگام توزیع غذا نظارت داشته و مشکلات مربوطه و گزارشات لازم را از طریق چک لیست های مربوطه به اداره تغذیه انعکاس می دهند.

در تمامی خوابگاههای دانشجویی نیز اداره تغذیه جهت نظارت بر روند توزیع شام از ناظرین دانشجویی در قالب کار دانشجویی بهره می برد.

این ناظرین از بین دانشجویان داوطلب برای نظارت بر نحوه توزیع شام که در خوابگاه مربوطه ساکن هستند، انتخاب می شوند. لازم به ذکر است که انتخاب دانشجویان به عنوان ناظر دانشجویی بر عهده سرپرست خوابگاه بوده که پس از ارائه معرفی نامه از سوی سرپرست خوابگاه به اداره تغذیه، ناظرین دانشجویی مشغول به کار می شوند.

 در حال حاضر اکثریت خوابگاهها مجهز به مکانی مجزا جهت توزیع غذا می باشند

 

واگذاری پخت و توزیع غذا به پیمانکار:


پخت و توزیع غذا به عهده پیمانکار تغذیه می باشد و پیمانکار همه ساله از طریق برگزاری مناقصه از میان شرکتهایی که دارای تأیید صلاحیت از وزارت کار و امور اجتماعی و حسن سابقه می باشند انتخاب می گردد. 


نحوه تنظیم برنامه غذایی:

از آنجا که یکی از موارد مهم و تأثیر گذار بر نشاط و شادابی روحی و جسمی دانشجویان در طول دوران تحصیل تغذیه مناسب و مطلوب است و نظر به اینکه قسمت عمده غذای مصرفی دانشجویان را غذاهای ارائه شده توسط اداره تغذیه در سلف سرویسها و خوابگاهها تشکیل می دهد لذا برنامه غذایی دانشجویان شامل صبحانه، ناهار و شام به صورت ماهانه و با توجه به فصول سال توسط کارشناسان اداره تغذیه بر اساس نیازهای تغذیه ای روزانه دانشجویان و اعتبارات تخصیصی تدوین می گردد. در تنظیم این برنامه از غذاهای متنوع به همراه پیش غذاها و دسرهای گوناگون استفاده می شود. 


سیستم رزرو غذا:  

سیستم رزرو اینترنتی غذا و  افزایش اعتبار کارتهای تغذیه دانشجویان از طریق وب سایت اینترنتی به آدرس www.food.tums.ac.ir   امکان پذیر است.